GTX 1080 Ti Tabanlı PC Toplama

Meriç Dakmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde çekilişten kazandığım bir 1080TI var ve kendime yeni bir sistem toplamak istiyorum. Ayrıca baba ikna etme yöntemi söylerseniz sevinirim (dersleri önemsemiyor bilgisayar konusunda).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtmeden nasıl yardımcı olabiliriz? Ya da monitör olup olmadığını? Her şeyi belirtin lütfen.

Bilgisayar sadece oyun odaklı mı olacak? Sadece oyun amaçlıysa :

Eki Görüntüle 301444

Edit : Sistem, resmi defalarca yüklememe rağmen gözükmüyor. Parçalar :

• Ryzen 5 2600X
• MSI X470 Gaming Plus
• Crucial Ballistix 3000MHz CL15
• Samsung 860 Evo 250GB
• Toshiba P300 1TB
• Corsair Carbide 400C
• FSP Hydro 600W 80+ Bronze

Son düzenleyen: Moderatör:
X470 2600x e fazla değil mi? Ben öyle biliyorum.
Evet oyun odaklı olacak.

XFR 2.0’ı kullanmak için X470 gerekiyor. İsterseniz B350 alırsınız ama OC’ta sıkıntı çekme olasılığı olduğundan giriş seviyesi de olsa X470 koydum.

XFR 2.0’ı kullanmak için X470 gerekiyor. İsterseniz B350 alırsınız ama OC’ta sıkıntı çekme olasılığı olduğundan giriş seviyesi de olsa X470 koydum.
XFR 2.0 nedir? Ayrıca OC yapmayı düşünmüyorum zaten ekran fabrika çıkışlı Overclocklu.

XFR 2.0 nedir? Ayrıca OC yapmayı düşünmüyorum zaten ekran fabrika çıkışlı Overclocklu.
Arkadaş ekrandan değil işlemci o.c sinden bahsediyor. X470 kullanmak iyidir. Zaten AMD4 platformu 2020 ye kadar AMD tarafından desteklenicek. Eğer x470 alırsanız ileride yeni bir ryzen+ işlemci çıktığında daha sıkıntısız upgrade yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…