GTX 1080 Ti Texture Shimerring Sorunu

Klaslayt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Başlıkta yazdığım konuyu bilenler elbet vardır içinizde. Daha önce bu konu ile ilgili bir başlık açılmamış.
Açayım dedim ki zaten ben bu sorunla karşı karşıyayım. Bu sorun çok illet bir sorundur. Youtube'de araştırıp bulabilirsiniz. Sizin için birkaç örnek koyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi arkadaşlar bu durum ne MSAA ile alakalı ne de başka bir kenar yumuşatma yöntemi ile. Bana gerçekten çözüm verebilecek kişilerin yazmasını istiyorum. Sistem özellikleri ile alakası yok. 1080 Ti'lı sistemlerde bile oluşuyor bu durum.

Çözüm arıyorum yardım lütfen. :) :)

Aynı olay bende de oluyor. Özel bir adı varmış. Benim gözüme çok batmamıştı. Çözümü varsa bende hayır demem.
Aga ben anakart, monitör veya kablodan kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü sistemi upgrade ettim. Sadece ekran kartı ve güç kaynağı aldım. Anakartım ve RAM'ım duruyor ve biraz eski. Umarım çözümü olur.

Aga ben anakart, monitör veya kablodan kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü sistemi upgrade ettim. Sadece ekran kartı ve güç kaynağı aldım. Anakartım ve RAM'ım duruyor ve biraz eski. Umarım çözümü olur.

HDMI ile bağlanıyorum ben monitöre. Monitör modelim ise Viewsonic VA2261H-8 çok olmadı alalı. Sebebi başka olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı