GTX 1080 Ti Üçlü SLI Desteği

Kara Komp

Hectopat
Daha fazla  
Şuan elimde 3 adet GTX 1080 Ti ekran kartı var fakat SLI yapmaya çalıştığım zaman NVIDIA denetim ayarlarında 2 tanesinin SLI olduğu gösteriliyor. 3.cüsü boşta kalıyor. Önerisi olan var mı?

18450135_1072181122897093_1183688258_n.jpg
18449774_1072180502897155_758011900_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Üçüncü kartı almadan önce araştırsaydın destekleyip desteklemediğini. Bildiğim kadarıyla DirectX 12'de ince ayar ile üçüncü karttan performans alınıyor bunun haricinde üçüncü kart süs vazifesi görüyor. Alttaki video 1070 ile denenmiş belki sana yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir diğer seçenekte 4 tane 1080Ti alıp ayrı ayrı SLI yapmak.

Nvidia: Allow and ENABLE 3-Way and 4-Way SLI GPU Configurations again

Son düzenleme:
Daha önce 4'lü yaptım SLI oluyor. İşe yarıyor fakat benim sorum SLI köprüsüz ayarlardan SLI yapabilir miyim? Asıl sorum bu.

3way SLI olabilir ama senin sistemde PCI-e lane problem vardir. ( 3way icin minimum 8x/8x/8x.)
3way ve 4way SLI icin X99 sistem gerekiyor. (Ve Ryzen sistem).
3way ve 4way SLI sadece 3Dmark firestrike ve time spy gibi benchmarkta kullaniyor.
Oyunda Pascal VGA sadece maximum 2 way SLI kullanabilir. ( Ama sistemde 3way SLI/ simdiki.)

Şuan elimde 3 adet GTX 1080 Ti ekran kartı var fakat SLI yapmaya çalıştığım zaman NVIDIA denetim ayarlarında 2 tanesinin SLI olduğu gösteriliyor. 3.cüsü boşta kalıyor. Önerisi olan var mı?

Eki Görüntüle 233573 Eki Görüntüle 233574
2nd ve 3rd VGA cok yakin. Bu cok kotu.

Daha önce 4'lü yaptım SLI oluyor. İşe yarıyor fakat benim sorum SLI köprüsüz ayarlardan SLI yapabilir miyim? Asıl sorum bu.
Merhaba size bir sorum olacaktı, 2'den fazla kartı nasıl SLI yapıyorsunuz kısaca anlatabilir misiniz? Kendim araştırdım fakat bir tane rehber bulamadım. :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı