GTX 1080 Ti vs Quadro RTX 5000

Enginaar

Decapat
Workstation almayı düşünüyorum ancak ekran kartı konusunda çekincelerim var. NVIDIA quadro RTX 5000 ekran kartı olan bir workstation mı alsam yoksa NVIDIA GTX 1080 Ti olan MSI ya da Monster gibi bilgisayarları mı tercih etsem? Karar veremiyorum. Amacım oyun oynamak değil SolidWorks AutoCAD gibi mesleki programları kullanmak. O sebeple seçim yapmak konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hazır ekran kartlı sistem almayı değil de. Bende Grafikerim ve Ticaretle uğraşıyorum. O tür bir şey için Quadro RTX öneririm. Zira ben NVIDIA ve Intel'den nefret ettiğim için AMD RX 5700 XT çift ekran kartı kullanıyorum. İş yerimdeki workstation bilgisayarımda 4D ve 3D olan işler ile ilgili son derece titiz oldugumuz için her zaman demişimdir AMD her zaman NVIDIA'dan daha ileri düzey bir şirkettir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Workstation almayı düşünüyorum ancak ekran kartı konusunda çekincelerim var. NVIDIA quadro RTX 5000 ekran kartı olan bir workstation mı alsam yoksa NVIDIA GTX 1080 Ti olan MSI ya da Monster gibi bilgisayarları mı tercih etsem? Karar veremiyorum. Amacım oyun oynamak değil SolidWorks AutoCAD gibi mesleki programları kullanmak. O sebeple seçim yapmak konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
RTX 5000 Quadro bir kart olduğu için tasarım,modelleme ve render işlemlerine yönelik bir kart mantıklı seçim olacaktır. Ayrıca ek olarak şirketimizde P4000 Quadro kullanmaktayız. Solidworks'te 35000 parçalı montaj yapıyorum en büyük projelerde bile durumu kurtarıyor. Keza RTX 5000 daha iyi bir kart karar sizin.

Ben de SOLIDWORKS 2018 kullanıcısıyım.
GTX 1080 Ti var sistemimde.
Hiçbir sorun yaşamıyorum ve canım sıkıldıkça oyunda oynayabiliyorum.
1080 Ti tercih etmeni önerebilirim.

Quadro RTX önerip AMD daha iyi bir şirket demen. 🤣
Quadro RTX 5000 öneririm.
Arkadaş bana 2 seçenek sundu: RTX veya 1080'li laptop. Ben o 2 marka ile nefret ediyorum ama arasından en iyi olanı arkadaş için RTX olandır. Ve bende onu önerdim sizi yönetime şikayet edeceğim bu arada. Gördüğünüz her şeye kızgın emojisi bırakmanıza gerek yok çoluk cocuk dolu site.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU Render için kullanılmayacaksa 1080TI tercih edilmeli bence. Quadro çalışırken aldığınız performansı çok etkilemiyor. Video veya Görüntü İşleme yaparken farkını görürsünüz. O da kullandığınız yazılım GPU render destekliyorsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı