GTX 1080 Ti vs RTX 2060 vs RTX 2060 Super

ArdaLol2

Centipat
Herkese merhaba, Techopat Sosyal'de yeniyim. Yakın zamanlarda 16 GB'RAM'li, R5 3600 işlemcili bir bilgisayar toplatmayı düşünüyorum ve ekran kartı konusunda bir sürü görüş ayrılığı var. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi dilersen benim imzaya bir bak, kasa bu şekilde yani belki bir anakartı değiştirebilirsin

Lütfen artık bütçe belirtin böyle konuları açarken, ben doğal olarak RTX 2060S diyeceğim alım gücünüzü bilmeden nasıl yorum yapalım.

16 GB yi boşver. Zaten 8 GB bile şu an oyunlar için fazlasıyla yeterli oluyor. Sistemi acaba render amaçlı mı server amaçlı mı yoksa oyun amaçlı mı toplayacaksınız?
8 GB artık günümüz oyunları için yetersiz. Yanlış bilgilendirmeyin insanları.

Ray Tracing benim için önemli değil diyorsan 1080 Ti 11GB ve 352Bit olmasi daha iyi bir seçenek bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir birinden alacaksan tabi ki 1080 ti. rtx 2060'lar hatta 2070 bile güç olarak karşılaştırılamaz.

16 GB yi boşver. Zaten 8 GB bile şu an oyunlar için fazlasıyla yeterli oluyor. Sistemi acaba render amaçlı mı server amaçlı mı yoksa oyun amaçlı mı toplayacaksınız?

Oyun amaçlı.
Ray Tracing benim için önemli değil diyorsan 1080 Ti 11GB ve 352Bit olmasi daha iyi bir seçenek bence.

Ray Tracing bence önemli. MSI'ın RTX 2060S GAMING X almayı düşünüyorum.
Lütfen artık bütçe belirtin böyle konuları açarken, ben doğal olarak RTX 2060S diyeceğim alım gücünüzü bilmeden nasıl yorum yapalım.

En fazla 2.950 TL. İncehesap'tan indirimli almayı düşündüm. Bir önerin var mı ucuza toplanacak bir site?

2950 TL bütçe ile MSI RTX Gaming X bulaibliyor musunuz? O fiyata zira bildiğim kadarıyla o fiyata yok. Normalini bulabilirsiniz ama Super serisi zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…