GTX 1080 Ti vs RTX 2060 vs RTX 2060 Super

Ben RX580 8GB ekran kartini iki yildir kullanıyorum. İlk ciktiginda 2017 nisan ayinda almistim. Şimdiye kadar hiçbir problem yasamdim. OC yapmadim, ama undervolt yaptım ve isi degerlerim yukte max 72 derece oldu o da 5-6 saat oyundan sonra. Ben sadece FPS bakmıyorum. Isi degeleri, core clock değerleri vs. Nvidia'da kullandım 1 yil civarı GTX 1050ti. Belli bir zamandan sonra FPS dusmeye ve oyunlarda ekran titremesi fark etmeye basladim. Sadede gelirsek, bir insan bilgisayarina ozen gosterip temizligini, bakimlarini yaparsa sansina gore 5-10 yil arasi o aldigi bilgisayari ile oynayabilir veya render yapabilir.
Ben Nvidia yada AMD yi kotulemiyorum sadece bilgi vermeye calisiyorum. Bilgilerim yanlis ise insanca tartışabiliriz. :D

Bu arada butceni belirtirsen daha cok yardimci olabiliriz.
5-10 yıl aynı ekran kartını kullanan mı var?

Şuan RTX kartım garantide olduğu için kasamda 2013 başında çıkan R9 280X takılı ve tüm oyunları sorunsuz oynuyorum. PUBG'de bile 80-110 FPS arası alıyorum. Daha ne kadar ömürlü olsun anlamadım? Ayrıca bir arkadaşım da hala sorunsuz şekilde 7870 kullanıyor. Neye dayanarak bu yorumları yapıyorsunuz anlamıyorum.
Brnim lafını ettiğim seri RX serisi. Herkese AMD önermeyelim tek isteğim bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı