GTX 1080 Ti vs RTX2060

Bu videoya göre 2K'da fark az:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1FPS bile olsa fpsidir.

İkinci el GTX 1080 Tİ ile sıfır RTX 2070 aynı fiyat mı ?
Bilmiyorum ikinci el fiyatını. Dikkat etmen gereken şey kartın ne kadar yıprandığı. Garanti de yoksa olay daha da eğlenceli olacak.
Değişik zamanlarda garanti bittikten sonra değişik zaman aralığında iki ekran kartım yanmıştı da.

Bu videoya göre 2K'da fark az:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında o kadar FPS'den feragat edip RTX teknolojisini kullanmak daha iyi gibi. RTX 2070'de şu ray tracing RTX teknolojisi stabil çalışıyor mu?

Aslında o kadar FPS'den feragat edip RTX teknolojisini kullanmak daha iyi gibi. RTX 2070'de şu adını unuttuğum RTX teknolojisi stabil çalışıyor mu ? Şu görüntüyü güzelleştiren.
Ray Tracing FPS'in validesini ağlatıyor. DLSS biraz toparlıyor. Metro Exodus bitirdim RT ve DLSS ile. Cyberpunk 2077 denedim RT ve DLSS ile. Görüntüde fark yaratıyor. COD'da hiç fark yaratmıyordu. BF5'te denemedim bile. Ray Tracing için DX12 oynamak lazım. Oyunu DX12 yapınca saniye saniye takılıyor çünkü.

Aslında o kadar FPS'den feragat edip RTX teknolojisini kullanmak daha iyi gibi. RTX 2070'de şu adını unuttuğum RTX teknolojisi stabil çalışıyor mu ? Şu görüntüyü güzelleştiren.
Evet. RTX 2060'da RTX ve DLSS teknolojileri var. DLSS, hiçbir grafik ayarından kısmadan FPS'i artıran bir teknolojidir. RTX 2060 öneririm.

Ray Tracing FPS'in validesini ağlatıyor. DLSS biraz toparlıyor. Metro Exodus bitirdim RT ve DLSS ile. Cyberpunk 2077 denedim RT ve DLSS ile. Görüntüde fark yaratıyor. COD'da hiç fark yaratmıyordu. BF5'te denemedim bile. Ray Tracing için DX12 oynamak lazım. Oyunu DX12 yapınca saniye saniye takılıyor çünkü.
Anladım saolun. O zaman RTX 2070 almanın bir mantığı yok. GTX 1080 Tİ alayım yani.
Evet. RTX 2060'da RTX ve DLSS teknolojileri var. DLSS, hiçbir grafik ayarından kısmadan FPS'i artıran bir teknolojidir. RTX 2060 öneririm.
İşte şimdi kafam karıştı.

GTX 1080Ti, saf performans olarak RTX 2070S / 2080 gücünde. Ancak alacağınız 1080Ti yüksek ihtimal garantisiz olur. 2070 ise garantili bulmanız daha yüksek ihtimal. Bu açıdan daha net seçim yapmak adına bulduğunuz kartların fiyatları da önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı