GTX 1080 Ti vs RX 6600

Elinde 1080ti varsa kullanmaya devam et değiştirme çabasına vs. girme fakat ikisi arasında bir seçim söz konusu ise RX 6600'ü seçerdim çünkü;
  • Daha güncel,
  • Güç tüketimi daha iyi,
  • Yeni nesil oyunlarda daha iyi.
Sonuç olarak kesinlikle 6600.

1080TI güçlü bir kart fakat günümüz için fazla yaşlı ve tüketilmiş bir kart. Muhtemelen RX6600 fiyatına bulacağın tüm 1080TI'lar 3-4 yıl kullanılmış ve mining dönemlerinde de iyice sömürülmüştür. 1080TI yerine 3060 bulabiliyorsan ve RX6600 ile arasında dev fiyat farkı yoksa RT performansı ve DLSS için tercih edilebilir o kadar.

1080 Ti halen canavar gibi iş görüyor :D oyun oynayacaksan bence 1080 Ti, 6600 birçok oyunda geriden geliyor.

1080 Ti 2 kat daha fazla güç tuketiyor, çok yaşlı ve teknoloji eksiği sebebiyle Alan Wake 2 ve onun gibi çıkacak yeni oyunlarda 3050'den bile rezil performans veriyor.

Hocam şu an zaten 650wattdan aşağı Power takan yok, ve ben gerçekten memnunum, 6600 vardı XFX fanları çok sıkıntılı tamam güncel deyip güç tüketimi düşük deyip yeni kart alınıyor ama karşılığını veren neredeyse yok, ben bir Ferrari'nin kolay kolay eskimediğini düşünüyorum ve 1080 Ti de o kadar eski bir kart değil altını çizeyim halen yüzlerce kişi GTX970, gtx1050ti kullanıyor, RTX3060a kadar olan serilere kafa tutan bu kart RTX adı altında gidiyor ama GTX1600 serisi bile fıs çıktı her şey para değil ama üreticiler için öyle, birçok fake kart var karşılaştırmalara bakarsak görürüz ama sırf gücü fazla tüketiyor diye de aslanın yemi kesilmez :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı