GTX 1080 ve i7 7700K'lı Sistem Toplama

Bu bütçeyle 1080p monitör alıp üstüne de 4K DSR yapmak bence saçmalık, kaldı ki böyle yaparak 2K monitörden doğal olarak alacağın görüntünün/kalitenin üzerinde çok bir şey bekleme. Ben zaten DSR olayına sıcak bakan biri değilim.

Yine de kendin bilirsin, diğer arkadaşlar gelince yorum yaparlar.

Orjinal 4K ile DSR 4K nın farkı ile alakalı video izlemiştim nerdeyse hiç fark yoktu. Bir de gösterdiğim full HD monitör Asus'un tam f/p monitörlerinden birisi. 144hz ve 1ms olduğu için sıkıntı yaşayacağımı hiç düşünmüyorum. Ama yinede Recep abinin görüşlerini çok merak ediyorum DSR ile alaklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal 4k'nın yerini tutmaz bence. Ben 2k VSR ile yaptım başım ağırdı. Benim tavisye ettiğim monitör çok iyi Hz'ye sahip. Sadece tek yerden alcaksanız ona göre toplayalım. İlla itopya mı?

Fark etmez ama tüm parçaların tek sitede olması ve güvenilir olması önemli.

6200.png

Böyle çok az miktar aştım bütçeyi. Ama illa Ti alacam diyorsan ki hiç gerek yok çünkü 2k monitörde bütün oyunları çok rahat +100 FPS'de oynatır.
Ti fiyatları oldukça pahalı, profesyonel render işi yapsanız kesin tavsiye ederdim çünkü sanıyorum dünyanın 4. en hızlı kartı. Gerçekten gerek yok. Bu sistem sizi +5 sene üzmez.

Eki Görüntüle 229079
Böyle çok az miktar aştım bütçeyi. Ama illa Ti alacam diyorsan ki hiç gerek yok çünkü 2k monitörde bütün oyunları çok rahat +100 FPS'de oynatır.
Ti fiyatları oldukça pahalı, profesyonel render işi yapsanız kesin tavsiye ederdim çünkü sanıyorum dünyanın 4. en hızlı kartı. Gerçekten gerek yok. Bu sistem sizi +5 sene üzmez.
Nvidia nın çıkarmış olduğu en iyi kart diye biliyorum ben.

Nvidia nın çıkarmış olduğu en iyi kart diye biliyorum ben.

SSD çıkarıp bütçeyi 9K ya zorlasam GTX 1080Ti olur mu ? Deneyeceğim.

SSD çıkarıp bütçeyi 9K ya zorlasam gtx 1080Ti olurmu deneyeceğim
Ben anlamış değilim ti sevdanızı. :D Ti alacaksanız 4k monitör almanızı tavsiye ederim. Kaliteli monitörlerde pahalı haliyle. 1080 ile 150 FPS alcağınız oyundan Ti ile 200 alsanız ne fark edicek.

Ben anlamış değilim ti sevdanızı. :D Ti alacaksanız 4k monitör almanızı tavsiye ederim. Kaliteli monitörlerde pahalı haliyle. 1080 ile 150 FPS alcağınız oyundan Ti ile 200 alsanız ne fark edicek.

Sanırım bütçeyi daha fazla zorlamadan Msi GTX 1080 gaming x modeline yöneliceğim. Şimdi bir sistem toplayıp size göndericem. Görüşlerinizi sölerseniz çok sevinirim

Sanırım bu şekilde oturdu sistem.(i7 7700k temsili olarak koydum koyma sebebim R 1700 ile aynı fiyat olması, R 1700 stokta yoktu.)

Dosya Ekleri

• IMG_0167.PNG
    IMG_0167.PNG
    65,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0168.PNG
    IMG_0168.PNG
    83,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0169.PNG
    IMG_0169.PNG
    61,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0170.PNG
    IMG_0170.PNG
    50,8 KB · Görüntüleme: 65
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı