GTX 1080 vs RX 6600

erenkrkmaz06

Hectopat
RX 6600 Sapphire marka ekran kartı kullanıyorum. Çevremdeki bazı arkadaşlarım aynı paraya GTX 1080 alabilirdin diyorlar performans konusunda hangi kart daha önde oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 Sapphire marka ekran kartı kullanıyorum. Çevremdeki bazı arkadaşlarım aynı paraya GTX 1080 alabilirdin diyorlar performans konusunda hangi kart daha önde oluyor?

O cahil arkadaşlarını boşver. RX 6600 iyi kart.

1080 driver desteği ve soğutması daha iyi.

Tam olarak bu kanaate nasıl vardın merak ediyorum, buyur kanıtlarını paylaş bakalım nasıl o kadar güç tüketen kartın soğutması iyi oluyormuş. Bir de 6 senelik kart ile 6 aylık kartın sürücü desteği nasıl kıyaslanabilir? Bilmediğimiz şeyler var sanırım.

Bir tarafta sıfır, güncel teknolojileri içinde barındıran ve nispeten daha performanslı bir RX6600 dururken diğer yandan en az 5 yıldır çalışmakta olan yorgun kral GTX 1080 var. Efsane bir ekran kartı olsa da asla daha iyi bir seçenek değil, kaldı ki daha güncel ve yeni çıkacak olan oyunlarda performans farkını RX6600 'ün daha fazla açması muhtemel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı