GTX 1080 yerine 700 lira daha verip 1080 Ti almaya değer mi?

Tabii ki yapmaz. 10400F çok güçlü bir işlemci.

2.550 liraya EVGA GTX 1070 Ti buldum bir de. Peki Ryzen 3 3100 1070 Ti'a darboğaz yapar mı?

2.550 liraya EVGA GTX 1070 Ti buldum bir de. Peki Ryzen 3 3100 1070 Ti'a darboğaz yapar mı?
İşlemciler hakkında pek bir şey diyemem. Kullanan arkadaşların görüşünü almak daha sağlıklı olur. 1080Ti alma imkanınız varsa alın derim. Diğer kartlara göre daha uzun vadeli olur. Neredeyse RTX 2080 performansı elde edersiniz. 1070Ti ise bu zamanda önermem.

Edit: Bir ara I7 4790K işlemci ile 1080Ti kullanmışlığım oldu. 1080P çözünürlükte hiç sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleme:

İşine gelmediği zaman üslubunu takın gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorsun maalesef olmuyor, gerçek hayatta burada söylediklerinin gramını söyleyemezsin yüzüme o yüzden bu kadar ego fazla.

İşine gelmediği zaman üslubunu takın gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorsun maalesef olmuyor, gerçek hayatta burada söylediklerinin gramını söyleyemezsin yüzüme o yüzden bu kadar ego fazla.
Yüzüne söyleyemeyeceğimi kim söylüyor? Ama evet böyle atar gider yapmaya çalışan birisinin yüzüne söyleyecek tenezzülde bile bulunmazdım. O yüzden buradan sallamaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…