GTX 1080 yerine 700 lira daha verip 1080 Ti almaya değer mi?

Gençler, konu sahibine 3070 bekle diyorsunuz da, 3.500 TL bütçesi var. Bekle dediğiniz kart en az 6.000 TL olur. Neye istinaden böyle bir tavsiye veriyorsunuz? :D

1080 Ti artık daha çok 1080P kartı sayılır. 2K için de kullanılabilir fakat yeni oyunlarda ayarlardan kısmanız gerekebilir. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. ROG STRIX'in soğutması mükkemmeldir ve gürültüsüz çalışır.

Tabii ki yapmaz. 10400F çok güçlü bir işlemci.

2.550 liraya EVGA GTX 1070 Ti buldum bir de. Peki Ryzen 3 3100 1070 Ti'a darboğaz yapar mı?

1070 Ti'a düşmeyin, ayrıca 2500 TL edecek bir kart değil. Eğer bütçeniz 3500 TL ise hiç düşünmeden 1080 Ti alın, 4000 TL yapabilir iseniz güzel modelli 2070S'ler bulabilirsiniz.

2.550 liraya EVGA GTX 1070 Ti buldum bir de. Peki Ryzen 3 3100 1070 Ti'a darboğaz yapar mı?
İşlemciler hakkında pek bir şey diyemem. Kullanan arkadaşların görüşünü almak daha sağlıklı olur. 1080Ti alma imkanınız varsa alın derim. Diğer kartlara göre daha uzun vadeli olur. Neredeyse RTX 2080 performansı elde edersiniz. 1070Ti ise bu zamanda önermem.

Edit: Bir ara I7 4790K işlemci ile 1080Ti kullanmışlığım oldu. 1080P çözünürlükte hiç sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleme:
Bunları ortaokul 6.sınıfa kadar öğrenmen gerekiyordu. Tıpkı sorulan bir sorunun ardına soru işareti koyulması gerektiği gibi. Bir de eğitim sistemi iyi diyorlar. Alın size canlı bir örnek.

Üslubunu takın.

İşine gelmediği zaman üslubunu takın gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorsun maalesef olmuyor, gerçek hayatta burada söylediklerinin gramını söyleyemezsin yüzüme o yüzden bu kadar ego fazla.

İşine gelmediği zaman üslubunu takın gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorsun maalesef olmuyor, gerçek hayatta burada söylediklerinin gramını söyleyemezsin yüzüme o yüzden bu kadar ego fazla.
Yüzüne söyleyemeyeceğimi kim söylüyor? Ama evet böyle atar gider yapmaya çalışan birisinin yüzüne söyleyecek tenezzülde bile bulunmazdım. O yüzden buradan sallamaya devam et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı