GTX 1080Ti Ryzen Sistem Toplama

RandyStone

Hectopat
Daha fazla  
Dostum 2k oyun için 4k destekli ekran kartı yaklaşık 1500 TL oynatır Gtx 1070 ne yine yetmiyor ki 2k için en idealidir.
İleriye dönük oyunlar oynanacak bu bilgisayarda. En az 5 yıl pc almayı düşünmeyeceğim. Bunu aldıktan sonra. GTA 6 v.b ilerideki oyunlarıda oynamayı düşündüğüm için 1080Ti almak istiyorum.

Sistem gayet güzel. Eğer ilerde RAM artırmayı düşünmüyorsanız 32GB'a çıkarmanızı tavsiye ederim. Eğer bütçenizi biraz artırabiliyorsanız kesinlikle RAM alın derim. 17K'lık sisteme 16GB az kalmış. Ayrıca 1800X alsanız daha iyi olur.

Bütçeyi maksimum 18.000 TL olarak farzediyorum. Bu bütçe için tavsiyem Threadripper beklemeniz.

Ryzen tabanlı:

İşlemci: R7 1700
Anakart: Asus B350-F Gaming
RAM: Corsair Vengeance LPX 32 (4x8) GB 3000 Mhz
Ekran Kartı: Galax GTX 1080 Ti EX
HDD: Seagate Barracuda 3 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 960 Evo 1 TB
Kasa: Silverstone Primera PM01-RGB
Güç Kaynağı: Silverstone SFX 80+Gold 600 W
Monitör: Viewsonic XG2703-GS
Klavye: Corsair Gaming K95 Rgb Platinum Cherry MX Speed Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mouse: Logitech G900 Chaos Spectrum Professional-Grade Wired/Wireless Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Kulaklık: SteelSeries Arctis7 7.1 Wireless Beyaz Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Toplam 15.873 TL

Teknobiyotik ve Gameekstra'dan toplandı.

Intel Tabanlı:

İşlemci: İ7 7820X
Anakart: Asus X299 TUF Mark 2
RAM: Corsair Vengeance LPX 32 (4x8) GB 3000 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Ti Armor
HDD: Seagate Barracuda 3 TB 7200 RPM
SSD: Samsung 960 Evo 1 TB
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom A10
Kasa: Aerocool XPredator 2
Güç Kaynağı: FSP Hydro 80+Gold 750 W
Monitör:: Viewsonic XG2703-GS
Klavye: Corsair Gaming K95 Rgb Platinum Cherry MX Speed Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mouse: Logitech G900 Chaos Spectrum Professional-Grade Wired/Wireless Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Kulaklık: SteelSeries Arctis7 7.1 Wireless Beyaz Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Toplam 17.915 TL

Sinerji ve Gameekstra'dan toplandı.

Bunları al demiyorum, ancak illa alacam dersen sana önerileri sundum. Benim tavsiyem Threadripper ve RX Vega beklemen.

Edit: Valla fiyat Extreme olunca, ekipmanlarda Extreme oldu :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı