GTX 1080Ti Sistem Arma 3 Düşük FPS Sorunu

Selamlar;
MSI GeForce GTX1080Ti Gaming X ekran kartlı ve Intel Core i7 8700K işlemcili sisteme sahibim. Bu sistemden sıkıntım şu şekilde. Gayet güzel ve yeterli bir sistem olduğu halde Arma 3 gibi bir oyunca 40 - 50 FPS aralığında geziyor diğer oyunlarda da beklediğim performansı alamıyorum. Ben bu sisteme bu kadar para verirken gidip de arma 3 gibi bir oyunda 40-50 FPS almak istemiyorum bunun için yapabileceğim bir şey yok mudur? GPU kullanımını vs. sabitlemek gibi? Yapılabilecek şeyleri söylerseniz çok müteşekkir olurum. Teşekkürler. İyi forumlar diliyorum.

Çoğu kişi Arma 3'de kötü performans alıyor. Özellikle küçük haritalarda fazla adam olduğu zaman. Bu en çok KOTH modunda hiseediliyor. Kısaca optimizasyonu kötü oyun.

Ben NVIDIA Denetim Masası>3D Ayarlarının Yönetilmesi>Program Ayarları bölümünden bazı ayarlar yaptım, Steam'deki Başlatma Seçeneklerini Ayarla bölümünden ayar (-nosplash -CpuCount=8 -high -maxMem=6144 -maxvram=2047 -malloc=tbb4malloc_bi -exthreads=7 vb.) çektim, son olarak oyuna giriş panelinden parametrelerle biraz oynadım, FPS sorununda kısmî rahatlama yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…