GTX 1160 Beklemeye Deger mi?

Driftçi sultan

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda (1 ay sonra) gaming laptop (Tulpar T5 V17.1 15.6" Gaming Laptop)almayı düşünüyorum...
13 yıllık bir bilgisayarım var (upgradesiz) ve uzun zamandır bilgisayar almayı bekliyorum
:(

Şimdi acaba GTX 1060 olan laptopu almalı mıyım, yoksa GTX 1160'ın çıkmasını mı beklemeliyim?
Haziran demişlerdi çıkartmadılar, şimdi de Agustosta çıkacağı söylentileri dolaşıyor belki o zaman da çıkmaz.
GTX 10XX Serisi ile GTX 11XX Serisi arasında %15 fark olcaksa degmez bence ama daha hiçbir şey kesin değil.
Bu laptop 5 yıl idare edebilir mi (HDD ve 8GB RAM de ekleyecegim)?

GTX 1160 beklersem yazın sıkıcı olcak.

Yeni ekran kartı çıkınca eskisini yavaşlatma gibi bir saçmalık olmaz degil mi, Apple'daki gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle neden laptop istiyorsun? Masaüstü toplarsak çok daha iyi olur. O laptop 5 yıl kadar idare etmez, taş çatlasa 3 yıl olur. GTX 1160 serisi çıkana kadar dolar hem yükselecek hem de fiyat artacak. Bence bekleme, alacaksan sistem toplama konusu aç yardımcı olalım.

Bence dizüstü almakla hata ediyorsun masaüstü almanı tercih ederim ve ek olarak beklemene gerek yok GTX 1060 bir sistem topla derim.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda (1 ay sonra) gaming laptop (Tulpar T5 V17.1 15.6" Gaming Laptop)almayı düşünüyorum...
13 yıllık bir bilgisayarım var (upgradesiz) ve uzun zamandır bilgisayar almayı bekliyorum
:(

Şimdi acaba GTX 1060 olan laptopu almalı mıyım, yoksa GTX 1160'ın çıkmasını mı beklemeliyim?
Haziran demişlerdi çıkartmadılar, şimdi de Agustosta çıkacağı söylentileri dolaşıyor belki o zaman da çıkmaz.
GTX 10XX Serisi ile GTX 11XX Serisi arasında %15 fark olcaksa degmez bence ama daha hiçbir şey kesin değil.
Bu laptop 5 yıl idare edebilir mi (HDD ve 8GB RAM de ekleyecegim)?

GTX 1160 beklersem yazın sıkıcı olcak.

Yeni ekran kartı çıkınca eskisini yavaşlatma gibi bir saçmalık olmaz degil mi, Apple'daki gibi?
Masaüstü alamam üniversiteye gideceğim.

Başladık yine "x kartını beklemeye değer mi?" sorularına! Ya yeter NVIDIA biraz geç çıkarıver de bir zevkini alalım elimizdekilerin!
Düşünsene ben bugün GTX 1060 alsam 1 ay sonra daha düşük fiyata GTX 1160 çıksa ne olacak ?
Açmak zorundayım bu konuyu belki yardım edebilecek biri çıkar.

Hadi ya o kadar zamanım yok can sıkıntısından kafayı yiyom zaten,ben en iyisi alayim ya ama bunu neye dayanarak söylüyorsun ?
GTX 1180' in ilk zamanlarda yeni yılda çıkabilir denerken sonra mayıs sonra haziran sonra ağustosa kadar ertelendi :). Ve mobile de geç geliyor ekran kartları yani aynı zaman da çıkmıyor. Şuan ki nesilin çıkış tarihlerine bakmanı öneririm 1080 sonra 1070 ondan sonra 1060 çıktı ve aralarında oldukça zaman fark olduğundan bunda da öyle olur diye düşünüyorum sene sonuna 1170 tanıtılır ancak 1160 yetişmez diye düşünüyorum belki şaşırtırlar bilemem. En iyi ihtimal sene sonuna doğru çıkar. Ayrıca haberde görmüşsündür belki yeni nesil ekranlı laptoplar sene sonuna doğru çıkacak demişti gigabyte yetkilisi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı