GTX 1180 alınır mı?

Berk23

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir önceki konumda açtığım başlığa bakarsanız yeni seri 1180 için aşağı yukarı tahmin edilebilir rakamlarda bütçe ayırdım fakat benim sormak istediğim dolar bu denli durduluramazken ve ülkemizdeki maaşlar bu denli düşükken ekran kartı almak sizce mantıklı mı? Ben zengin biri değilim, fakir biri de değilim. Tek zevkim bilgisayar. Sizce bu rakamları ekran kartına vermekle israf yapmış olur muyum? Ne biliyim düşünsenize Avrupa’da veya Amerika’da GTX 1180 6000 dolara çıkıyor. Sizce kim alır o paraya bunu? Onların ve bizim asgari ücretimiz birim üzerinden aynı o yüzden bu örneği verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki 1080 fiyatıyla aynı veya 100-200 TL daha pahalı olacağı söylense bile beklemen yararına olur. Çünkü alacağın kart mevcut 1080 Ti'den biraz daha güçlü olacak.
Şimdiki 1080le aynı olursa göbek atarım.

Yazdıklarına göre ve şuan ki ekonomiye göre cevaplıyorum. Öncelikle 1080 veya 1080 Ti gibi bir karta ihtiyacın var mı bunu düşün. 1060'da gayet işini görebilir diye düşünüyorum. Ayrıca, yeni seriyi beklemen yararına olur.

Hocam sanırım mod başlığı yanlış düzenlemiş. Önceki başlığıma bakarsanız anlarsınız. Zaten 1070li sistemim var.

Zaten elinde 1070 varsa o seni idare eder diye düşünüyorum. Öyleyse beklemende sorun yok zaten elindeki çok güçlü bir kart 1080p için. Yeni seri için para biriktirmeye bak.

GTX 1180 isterse 5000$ olsun. Sonuçta piyasanın f/p oranı artacak bu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…