GTX 1180 alınır mı?

Berk23

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir önceki konumda açtığım başlığa bakarsanız yeni seri 1180 için aşağı yukarı tahmin edilebilir rakamlarda bütçe ayırdım fakat benim sormak istediğim dolar bu denli durduluramazken ve ülkemizdeki maaşlar bu denli düşükken ekran kartı almak sizce mantıklı mı? Ben zengin biri değilim, fakir biri de değilim. Tek zevkim bilgisayar. Sizce bu rakamları ekran kartına vermekle israf yapmış olur muyum? Ne biliyim düşünsenize Avrupa’da veya Amerika’da GTX 1180 6000 dolara çıkıyor. Sizce kim alır o paraya bunu? Onların ve bizim asgari ücretimiz birim üzerinden aynı o yüzden bu örneği verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarına göre ve şuan ki ekonomiye göre cevaplıyorum. Öncelikle 1080 veya 1080 Ti gibi bir karta ihtiyacın var mı bunu düşün. 1060'da gayet işini görebilir diye düşünüyorum. Ayrıca, yeni seriyi beklemen yararına olur.

Yazdıklarına göre ve şuan ki ekonomiye göre cevaplıyorum. Öncelikle 1080 veya 1080 Ti gibi bir karta ihtiyacın var mı bunu düşün. 1060'da gayet işini görebilir diye düşünüyorum. Ayrıca, yeni seriyi beklemen yararına olur.
Hocam sanırım mod başlığı yanlış düzenlemiş. Önceki başlığıma bakarsanız anlarsınız. Zaten 1070li sistemim var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı