Hocam bu arada emin olmamakla beraber Nitro 16 icinde muhtemelen WD Black (Sn810 olabilir) ve tek modul 16gb gelecek. Yani ust seviye bir SSD ve bos bir ram slotu demek bu isterseniz 32 gb da yaparsiniz.
Hocam bir teknoloji magazasina yolunuz duserse bakin isterseniz plastiginden belli zaten nasil bir sey oldugu.
Aman cok dikkatli olun ama hocam bakarken patlar falan kolunuzdan olursunuz.
Arkadaşlarda var G770 ve G900 modelleri, ikisi de pişman. G900 olan hele bin pişman, cihazın işlemciyi kısıtladık 2 defa da servis gördüde şu an düzgünce kullanabiliyor. G770 olanda ise işlemciyi kısıtlamamıza rağmen 86 derece altını görmedikki bu işlemci başka markalarda tam performansında 85 dolaylarında dolaşan bir işlemci, kısıtlamadan önce 98-99 görüyordu cihaz.
Bence internetten bakmak yerine Vatan Bilgisayar ve Teknosa gibi mağazalara gidebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü de en ucuz siteden veya mağazadan alırsınız.
Arkadaşlarda var G770 ve G900 modelleri, ikisi de pişman. G900 olan hele bin pişman, cihazın işlemciyi kısıtladık 2 defa da servis gördüde şu an düzgünce kullanabiliyor. G770 olanda ise işlemciyi kısıtlamamıza rağmen 86 derece altını görmedikki bu işlemci başka markalarda tam performansında 85 dolaylarında dolaşan bir işlemci, kısıtlamadan önce 98-99 görüyordu cihaz.
Ben de undervoltlu kullaniyorum, 5 Watt kistim sadece 80 gecmiyor alet. Undervolt kaldirinca da 85 goruyor en fazla ama performans kaybim olmadigindan undervolt yapiyorum. (Nitro 5 AN-515-58)