GTX 1650 + 16 RAM vs RTX 3050 + 8 RAM

Bence internetten bakmak yerine Vatan Bilgisayar ve Teknosa gibi mağazalara gidebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü de en ucuz siteden veya mağazadan alırsınız.
Hocam cok pis iteliyorlar orda calisanlar ellerinda kalan laptoplari. Bana 3060 fiyatinin ustunde 3050 itelemeye calisiyorlardi. Ha zaten bakmaya gidecek ancak plastige bakabilir sadece. Karar verdikten sonra alacagi seyi bi bakip gormesi kotu bir fikir ollmayabilir ama.

O zaman neden bilmediğiniz konuda öneride bulunuyorsunuz?
Bilmiyorum demedim. Nerenden uyduruyorsun? Ürünü yakından gördüm ve kullanan arkadaşlarım var.

Hocam cok pis iteliyorlar orda calisanlar ellerinda kalan laptoplari. Bana 3060 fiyatinin ustunde 3050 itelemeye calisiyorlardi.
Oradan alsın demedim ki. Baksın dedim. Beğendiği ürünü de en ucuz siteden veya mağazadan alsın dedim.

Yani yakından görsün istedim.

Bilmiyorum demedim. Nerenden uyduruyorsun? Ürünü yakından gördüm ve kullanan arkadaşlarım var.

Oradan alsın demedim ki. Baksın dedim. Beğendiği ürünü de en ucuz siteden veya mağazadan alsın dedim.

Yani yakından görsün istedim.

Hocam cok pis iteliyorlar orada calisanlar ellerinda kalan laptoplari. Bana 3060 fiyatinin ustunde 3050 itelemeye calisiyorlardi. Ha zaten bakmaya gidecek ancak plastige bakabilir sadece. Karar verdikten sonra alacagi seyi bir bakip gormesi kotu bir fikir ollmayabilir ama.

Yani sabah gittim bir mağazaya işte gösterdiğim laptop hoşuma gitti inceledim çok fazla da anlamadığım için buraya sorma ihtiyacı duydum. Laptop soğutucuyla falan ayrıca kendi içinde artı fanı da var işimi görmez mi zaten son senem çok bir oyun oynayamıyorum üniversite için.

Yani sabah gittim bir mağazaya işte gösterdiğim laptop hoşuma gitti inceledim çok fazla da anlamadığım için buraya sorma ihtiyacı duydum. Laptop soğutucuyla falan ayrıca kendi içinde artı fanı da var işimi görmez mi zaten son senem çok bir oyun oynayamıyorum üniversite için.
Fiyatları neydi? Hatırlıyor musunuz?

Laptop soğutucuyla falan ayrıca kendi içinde artı fanı da var işimi görmez mi zaten son senem çok bir oyun oynayamıyorum üniversite için.

O ekstra fanlar çok etkili şeyler değil, o fiyat bandında çok daha iyi ürünler varken neden kötüsünde ısrarcısınız? Atılan alternatiflerden alın geçin yoksa pişman olursunuz

Hocam aceleniz yoksa biraz daha araştırın. Eminim daha uygun fiyatlı ürünler bulacaksınızdır. Youtube üzerinden inceleme videolarını da izleyerek daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Fakat sadece bu iki ürün arasından seçecekseniz Rtx 3050 8Gb ram olanı seçin. Daha sonra ram eklemesi yaparsınız.

Marka kötüleme veya seni eleştirme yapmadım, Nitro 16'nın excaliburadan daha iyi bir cihaz olduğunu belirttim. Bu tarz yorumları kaldıramayacaksanız forum kullanmayın, yeri gelecek eleştireceğiz yere gelecek öveceğiz.

34'ten basliyorlar hocam onlar ne yazik ki.

En uygun bunu buldum. Muhtemelen kısa sürede stokta biter.

Arkadaşlar bunun siparişini vereceğim birazdan hepinize teşekkürler yardımlarınız için.

Arkadaşlar bunun siparişini vereceğim birazdan hepinize teşekkürler yardımlarınız için.
Hayirli olsun, bilgisayar eline ulastiktan sonra bir sorun olursa sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı