GTX 1650 4 GB Gaming X ani GPU kullanımı düşüşü

RozaNigra

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistemim;

GTX 1650 4 GB Gaming X
i3 9100F
8 GB RAM 2666MHz
250GB SSD
H310M-PRO VD

Ekranım olmadığı için çözünürlük 1280x768 de oynuyorum. GTA 5 oynarken ani bir kasma giriyor ve hiç hoş değil. MSI Afterburner'a baktım. Eskiden %99'a %60 - %50 çalışan işlemcim bazen %100 oluyor ve ekran kartı kullanımı %80'lere düşüyor bazen ikisi de %100 oluyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Veya sebebi nedir?
Not: Arada %99'a %47 çalışıyorlar. Ve Ultra ayarlarda 60FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu az önce ben de yaşadım. Yağ gibi akan oyunu kasmaktan oynayamadım. Bende 16GB RAM olmasına rağmen. Son ekran kartı driverı ile alakalı mı bilmiyorum. Windows sürümün kaç?

Son düzenleme:
Öncelikle RAM miktarınızı arttırabilirsiniz. Güzel bir performans elde etmek için dual channel çalışmasını sağlayın. Sonrasında arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. Bir virüs bulaşmış olabilir ve işlemciniz bu yüzden %100 kullanımda olabilir. Gereksiz uygulamaları kapatın ki arka planda çalışmaya devam etmesin. Gerekirse temiz kurulum yapın. Yardımcı olacağına inanıyorum.🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı