MSI GTX 1070 Gaming X Düşük GPU Kullanımı

Yok dostum çözünürlük 1080P. Son güncellemeden sonra böyle oldu. SSD olayında ise hiç seçenek yok çünkü daha dün yeni alıp taktım. :) Reddit forumda konuları var herkes şikayetçi son güncellemeden sonra.
Haklı olabilirsiniz. Reddit'te biraz daha araştırın herkeste varsa fix gelecektir kesinlikle.

bence 8gb ram pubg için yetersiz en azından ultra için
Ben aylarca 8GB RAM ile aynı ayarlarda oynadım bu oyunu. Hiç bir zaman RAM'den kaynalık bir drop ya da sıkıntı yaşamadım.

bütün ayarları lowa alsam da değişen bir şey yokki. :/
Dostum bizim sistemler için en ideal ayarlar zaten bizdeki ayarlar. Ayar düşürürsen daha beter oluyor.

Ben aylarca 8GB RAM ile aynı ayarlarda oynadım bu oyunu. Hiç bir zaman RAM'den kaynalık bir drop ya da sıkıntı yaşamadım.

Dostum bizim sistemler için en ideal ayarlar zaten bizdeki ayarlar. Ayar düşürürsen daha beter oluyor.
evet aynen öyle inanki ekran kartını zorlamamız lazım ayar düşürünce gpu kullanımı dahada düşüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı