Letgo'da RX 580 ilanı gördüm de çok mantıklı geldi sizlere de danışmak istedim. Adam sorunu yok diyor. Zaten test edeceğiz. Sizce mantıklı mı?
Değmez. GTX 1660 gibi bir yükseltme olmadıkça. Mining yapılması problem değil bu arada, son durumu önem arz ediyor.
Çok sayıda miningli kart alıp satmisligim var, bu işlerle içli disliyimdir. Giriş seviyesi olan bu 500 serisi kartlar DDR5 bellekler kullanıyorlar ve eski çipler oldukları için bu kartlar çok yüksek sıcaklıklarda kullanılıyor oluyorlar. Soğutma bloklarında genelde yetersizdir. Miningli kart alırken kartın değeri göz onunde bulundurulmalı şöyleki bunu miningte kullanan kişi hiyarda olsa kartın değerli olduğu bilincinde olarak bakır alüminyum saçlar kaliteli pedler kullanarak iyi havalandirilan bir ortamda yapıyorlar bu işlemi. Ozellikle RTX 3 serisinden bahsediyorum 3080-3090-3060 Ti. Ayrıca bu kartların soğutma bloklarıda çok iyi oluyor genelde. İşin özeti mining furyasindan en zararlı çıkan kartlardır giriş seviyesi olan kartlar, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Mantıklı geldi ama takas yapmaları bana mantıklı gelmedi miningini sorun FurMark değerini isteyin Full güçte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.