GTX 1650 %40 kullanılıyor

SneaxS

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Lenovo L340 i5 9300H GTX 1650 4 GB tek kanal RAM 8 GB 2400 MHz.

Özellikle PUBG oyununda RAM kullanımı 7 GB civarında geziyor. Ekran kartı sıcaklığı da iyi olmasına rağmen kullanım oranı bir türlü
%40 geçmiyor. Benim anlamadığım konuda burada başlıyor, ekran kartımın 100'de 100'ünü kullan bana FPS ver, ama kullanamıyor. Bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• f01304fb-c4ac-4ca8-8d14-6177b8e5e363.jpg
    203 KB · Görüntüleme: 88
RAM'ı çift kanal yapın. RAM kullanımı sonuna kadar kullanıldığı için farkındaysanız işlemci de kullanılmıyor pek.
Ram'i malesef çift kanal yapamam tek kanal slotlu anakart. Yani Ram en üst düzeye ulaştı zaman işlemci ve ekran kartını sınırlar mı ?

RAM'i maalesef çift kanal yapamam tek kanal slotlu anakart. Yani RAM en üst düzeye ulaştı zaman işlemci ve ekran kartını sınırlar mı?

RAM çözüm değil bence arkadaşlar çünkü PUBG'nin RAM kullanımı için 8 GB yeterli diye biliyorum sorun başka bir yerlerde bence NVIDIA Denetim Masası vey pil performansta mı falan oraları kurcalayabilir misiniz?

Çünkü benim laptop ta 5.88 GB RAM ile PUBG oynuyordum ve bu tarz sıkıntılar hiç çıkmadı drop bile yoktu yani bence sorun RAM de değil.

Güç Seçeneklerinden Nihai Performans Seçili. Lakin Nvidia Denetim Masasından Nereye Bakacağımı Bilmiyorum Yardım Eder Misiniz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güç Seçeneklerinden Nihai Performans Seçili. Lakin Nvidia Denetim Masasından Nereye Bakacağımı Bilmiyorum Yardım Eder Misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…