GTX 1650 alınır mı?

Alınır. Bu 1650, 1650TI ayarında bir W. değerine sahip aynı şekilde asus rog soğutması ve malzeme kalitesi var. Önerim hepsiburada gibi yerlerden alıp üstüne 8GB RAM eklemeniz. Bu fiyat fazla.

Hocam bu fiyata RTX 3050 + Ryzen 5 5600H dururken gidip de ona para vermeyin o kadar. Bu cihazda tek dezavantaj RAM ve SSD. Lâkin bu iki birim sizin müdahale edebileceğiniz birimler. Ekran kartı ve işlemciyi değiştiremezsiniz. Ben de daha bugün kargosu gelen GTX 1650 ve Ryzen 5 5600H işlemcili modeli 6850 TL'ye aldım.

Neden moonster Abra 5 ayarında bir şey bakmıyorsun? Bu fiyata daha iyi ürünler var diye biliyorum.

Abra serisi kronik sorunlu diye duymuştum, hiç bulaşmak istemiyorum.
Amacınız oyunsa 1650'li bir cihaza o kadar para verilmemeli. +8GB RAM eklenmeli:
Hocam eski laptopum da amd ekran kartı kullanıyordum fakat sürekli yazılım sorunlarıyla uraştım aynı şeyleri bu laptopda da yaşarmıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı