En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Galax veya buna benzer markalar hakkında bilgim yok. Ekran kartı dediğimizde MSI kalite ve soğutma açısından ilerde. Her zaman bilineni almak riske atmamak daha iyidir.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bende ısınma sorunundan tut coil whine sorununa kadar çoğunluk RX taraflı olmak üzere bir çok şikayet okudum. O yüzden biraz tedirginim RX alma konusunda.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bayağı uygun bir fiyat. Inno3d iyi midir? @CillianMurphy INNO3D tanıdık bir marka mı? Yoksa yine bilinmeyen mi. MSI almak istiyorum ancak bu fiyat benim çok ilgimi çekti.
sa beyler ekran kartı almayı planlıyorum gtx 1650 alıcam sanırım fiyatı ucuz olduğunu düşündüğüm bir çift fan var 2021 de alınırmı çift fan fiyatı normalde kaç tl oluyor 4 gb bu arada
sa beyler ekran kartı almayı planlıyorum gtx 1650 alıcam sanırım fiyatı ucuz olduğunu düşündüğüm bir çift fan var 2021 de alınırmı çift fan fiyatı normalde kaç tl oluyor 4 gb bu arada
almadan önce en ucuz palit gtx1650 gp oc 4gb 128bit gddr6 hdmı 2xdp ekran kartı fiyatı burada.Tüm fiyatlar ve özellikler ve yorumları anında bulun.Smallman Ucuz Alışveriş Platformu