GTX 1650 alınır mı?

Onu yerine bunu alsa daha iyi olmaz mı?
Galax veya buna benzer markalar hakkında bilgim yok. Ekran kartı dediğimizde MSI kalite ve soğutma açısından ilerde. Her zaman bilineni almak riske atmamak daha iyidir.

Dostum RX 5XX serisini kendim de kullanıyorum. Her an bir hata ile karşılaşacağım diye korku içerisindeyim :) . Bence 1650 Super al ve geç.
Bende ısınma sorunundan tut coil whine sorununa kadar çoğunluk RX taraflı olmak üzere bir çok şikayet okudum. O yüzden biraz tedirginim RX alma konusunda.
Alınmaz, onun yerine
alınır.
Bayağı uygun bir fiyat. Inno3d iyi midir?
@CillianMurphy INNO3D tanıdık bir marka mı? Yoksa yine bilinmeyen mi. MSI almak istiyorum ancak bu fiyat benim çok ilgimi çekti.

Son düzenleme:
sa beyler ekran kartı almayı planlıyorum gtx 1650 alıcam sanırım fiyatı ucuz olduğunu düşündüğüm bir çift fan var 2021 de alınırmı çift fan fiyatı normalde kaç tl oluyor 4 gb bu arada

sa beyler ekran kartı almayı planlıyorum gtx 1650 alıcam sanırım fiyatı ucuz olduğunu düşündüğüm bir çift fan var 2021 de alınırmı çift fan fiyatı normalde kaç tl oluyor 4 gb bu arada
Bütçene ve beklentine göre yeni konu oluşturabilirsin. En uygununu bulmama yardımcı olurlar. Ürününün linkini de bırakabilirsiniz kendi konunuza.

Bütçene ve beklentine göre yeni konu oluşturabilirsin. En uygununu bulmama yardımcı olurlar. Ürününün linkini de bırakabilirsiniz kendi konunuza.
internetten alış veriş yapıcam linki : fiyata göre alınırmı
veya iyi mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı