GTX 1650 + AMD R5 1600 sistem alınır mı?

Öncelikle merhaba,
Masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum fakat fiyat bakımından 6.5k gibi bir bütçeyle ekran kartı: GTX 1650 olan bir sistem toplayamıyorum. İnce-hesap'ta hazır sistemlerden Gaming X Bronze [ModArt PC] I R5 1600 GTX 1650 4GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com linkteki sistemi seçtim fiyat performans olarak değerlendirir misiniz alınır mı işlemciyi 3600 almaya gerek var mıdır?
Kolay gelsin.
Bütçe: 6000-6500 arası.
Alınmaz.

Rami 16 ssd yi Samsung 860 evo yapın çok daha iyidir.

RAM'i 16 SSD'yi Samsung 860 EVO yapın çok daha iyidir.

O paraya işlemci upgradle daha iyi en azından ileride sistemini upgradlemek istersen daha rahat olur SSD'yi N'apacaksın.

Rami 16 ssd yi Samsung 860 evo yapın çok daha iyidir.
Haklısın. Sadece Samsung daha kaliteli diye önerdim.
Önerdiğiniz sisteme ne demeli? i3-10100F 1650 6 BİN TL? 1650 sistemi kendin topla işlemciye i9-9900 koy anca altı bini bulursun. Önünüze geleni:'BU İYİ AL BUNU!' diye atmayın kardeşim araştırın biraz.

Önerdiğiniz sisteme ne demeli? i3-10100F 1650 6 BİN TL? 1650 sistemi kendin topla işlemciye i9-9900 Koy anca altı bini bulursun. Önünüze geleni:'BU İYİ AL BUNU!' diye atmayın kardeşim araştırın biraz.

Git piyasada temiz ve ucuz 1650 bul sonra gel eleştiri yap. Şu an hazır sistemler toplamadan kat kat ucuz.

İşlemci değiştirmek mantıklı olabilir, en fazla ne kadar bütçe ayırabilirsiniz?

6500 çıkarabilirim hocam.
Bütçeyi aşabilirseniz;
Anakartı B450M-A PRO Max.
RAM2i 3200MHz'e (16 GB da olabilir.)
İşlemci'yi R5 3600'e yükseltebilirseniz güzel olacaktır.

Açıkcası bende bu sistemi düşünmüştüm ama anakart hakkında bilgim yetersiz örnegin default anakartı alsam ileride upgrade etme şansım olacak mı gibisinden netleşmeyen sorular var. Peki bu anakartı alırsam ileride işlemci vb upgrade etme şansım olur mu oyun bile oynasam oynayacağım Max CS:GO PUBG ama sistemim güzel olursa diğerlerinede erişmek isterim tabii.
Gerek yok bence parasını haketmiyor.
Ben sana yardımcı olayım.
tamamdır hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı