GTX 1650 Batman Asylum Ani FPS Düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

shakur558

Decapat
Öncelikle ASUS TUF Gaming FX 505 DT Model AMD Ryzen5 3550H işlemci GTX 1650 ekran kartı ve 8 GB RAM'e sahip bir Gaming laptop kullanmaktayım. Konu başlığında belirttiğim oyunu geçenlerde Steam üzerinden satın aldım. Fakat oyunu oynarken anlık FPS düşmesi'lar yaşanmakta 60 FPS sabit alırken (V-Sync açık kullanıyorum.) Birden 4-5 FPS'ye kadar düşüyor ve tabii doğal olarak anlık takılmalara yol açıyor. Bu yaşadığım sorunu genelde tüm eski oyunlarda yaşamaktayım. Örneğin Half-Life 1 ve Serious Sam Classic Revolution oyunlarında da bu anlık FPS düşmesi sorununu yaşadım fakat Steam Community üzerinden araştırmalarımla Half-Life'da bazı kodlar yazarak, Serious Sam oyununda da Open GL Safe Mode seçeneğine tıklayıp açıp kapatarak çözdüm. Yeni oyunlarda örneğin NFS Heat, AC Odyssey vb yüksek grafik performanslı oyunlarda hiçbir sorun yok. CS GO Online olduğu için onda da ara sıra anlık oluyordu fakat şu sıra azaldı. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı