GTX 1650 bilgisayar alınır mı?

flowrate

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bir PC alacağım çünkü eski PC bozulmak üzere. Ben 1650 4 GB OC, R5 1600 12nm, MSI anakart, 16 GB RAM, 500 GB M.2 SSD, kasa (650W var içinde) ve Dell 144 Hz monitör alacağım. 9500-10000 TL civarı oluyor sizce alınır mı bu PC?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata 1650 OC'li bilgisayar alınmaz. Monitör de dahilse fiyat fazla oluyor ama dahil etmeyecekseniz bunu almalısınız.

Son düzenleme:
bu fiyata 1650 OC'li bilgisayar alınmaz.

Önerdiğin sistemin anakartında desteklediği RAM MHz çok düşük. Yıl 2021 olmuş, 3000MHz artık yavaş kalıyor. Bence en düşük 3200MHz olmalı anakartlar, adamlar 4000 MHz anakart üretiyor artık.

Önerdiğin sistemin anakartında desteklediği RAM MHz çok düşük. Yıl 2021 olmuş, 3000 MHz artık yavaş kalıyor. Bence en düşük 3200 MHz olmalı anakartlar, adamlar 4000 MHz anakart üretiyor artık.
Ya arkadaş yemin ediyorum, ezberden konuşmaktan bıkmadınız. İşlemci Intel, Intel. Ne 4000'inden bahsediyorsun 😂

Güzel kardeşim Intel işlemci var o sistemde ne 4000 Mhz RAM'den bahsediyorsun? AMD sistem olsa haklısın diyeceğim de harbiden ezberden konuşmayı bırakın. Zaten şu anki piyasada o fiyata 4000 MHz RAM veren sistem bul, biz de alalım tüm forum toplanıp. İyi günler.

bu fiyata 1650 OC'li bilgisayar alınmaz. Monitör de dahilse fiyat fazla oluyor ama dahil etmeyecekseniz bunu almalısınız.

Monitör dahil benim sistemimde (monitör 1500 TL) zaten sistemin kendisi 8000 TL falan bence uygun ama bir daha görüşünü yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı