GTX 1650 boşta %50 kullanıyor

texreis

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda Defender'imi kapattım bir program indirdim bu yazılımlar yüzünden olduğunu düşünüyorum format attım tarama yaptım vs. fakat hala aynı durumda. Yardım edebilir misiniz? GTX 1650.

Son düzenleme:
Bende onu diyorum eskinin 10 katı neden acaba ne olabilir
Sisteminde virüs olabilir. Mining virüsünden şüpheleniyorum. Kendisi çok iyi gizlenir ve genelde CPU/GPU kullanır. Son yüklediğin yazılımlara bakmanı tavsiye ediyorum. Ek olarak kullanım esnasında fanların normal çalışıyor mu, görev yöneticini açtığın vakit randıman normale dönüyor mu? Sıcaklık değerlerin nasıl? Biraz detay vermelisin yoksa konuştuklarımızın bir geçerliliği olmaz. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapmanı ayrıca öneririm. Sonuçları paylaşmanı bekliyorum
Lütfen Xbox Game Bar'dan kontrol et. Windows+G tuşuna basarak açabilirsin.
Ek olarak harici görev yöneticisinden bakmanı tavsiye ederim. Eğer görev yöneticisi sıkıntıysa bu yakında bizde de görülür. Bilinçlenmemiz gerekir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı