Bende onu diyorum eskinin 10 katı neden acaba ne olabilir?
Kardeşim bunun neresi normal? Hangi sistem boşta %50'nin üzerinde kullanım görmüş? Sıcaklıklar eskisine göre yüksek mi?
Lütfen Xbox Game Bar'dan kontrol et. Windows+G tuşuna basarak açabilirsin.Bende onu diyorum eskinin 10 katı neden acaba ne olabilir
Kardeşim bir oyun aç öyle bak. Bende düzeldi.Bende onu diyorum eskinin 10 katı neden acaba ne olabilir
Sisteminde virüs olabilir. Mining virüsünden şüpheleniyorum. Kendisi çok iyi gizlenir ve genelde CPU/GPU kullanır. Son yüklediğin yazılımlara bakmanı tavsiye ediyorum. Ek olarak kullanım esnasında fanların normal çalışıyor mu, görev yöneticini açtığın vakit randıman normale dönüyor mu? Sıcaklık değerlerin nasıl? Biraz detay vermelisin yoksa konuştuklarımızın bir geçerliliği olmaz. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapmanı ayrıca öneririm. Sonuçları paylaşmanı bekliyorumBende onu diyorum eskinin 10 katı neden acaba ne olabilir
Ek olarak harici görev yöneticisinden bakmanı tavsiye ederim. Eğer görev yöneticisi sıkıntıysa bu yakında bizde de görülür. Bilinçlenmemiz gerekir.Lütfen Xbox Game Bar'dan kontrol et. Windows+G tuşuna basarak açabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.