GTX 1650 CS:GO ve Warzone FPS düşüklüğü

Fatih.T

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptop kullanıyorum, özellikleri:
  • Ryzen 7 3750H
  • GTX 1650
  • 16 GB RAM
CS:GO açılırken çok kasarak açılıyor ve oyundayken çok drop giriyor. CPU kullanımı %34 derecesi de 65. GPU ise %32 kullanıyor, derecesi 65. FPS ise ana menüde 120'yi geçmiyor. Çoğunlukla herkesin ana menüde FPS'i 300-600, oyunda ise FPS'im 80-100 arası. Bu sistemle böyle FPS almam normal mi? Sadece CS:GO'da drop giriyor.
Sürücüler, BIOS vs. güncel; güç seçeneklerinde en düşük işlemci durumu %50, en yüksek işlemci durumu %85. %'leri arttırdıgım zaman daha çok drop giriyor.
Ve Call of Duty Warzone da oynuyorum, sistemimin aynısını YouTube'a yazıp Warzone FPS baktıgımda adamlar 70-80 arası alıyor, ben ise 30-40 arası.
Size zahmet yardım edebilir misiniz?

Eski masaüstümde CS:GO'da 80 FPS alıyordum. Onun özellikleri:
  • i7 3770
  • 8 GB RAM
  • HD Graphics 4000 ekran kartı

Ryzen sistemle 80 FPS almam tuhaf.

Merhaba arkadaşlar. Laptop kullanıyorum, özellikleri:
  • Ryzen 7 3750H
  • GTX 1650
  • 16 GB RAM
CS:GO açılırken çok kasarak açılıyor ve oyundayken çok drop giriyor. CPU kullanımı %34 derecesi de 65. GPU ise %32 kullanıyor, derecesi 65. FPS ise ana menüde 120'yi geçmiyor. Çoğunlukla herkesin ana menüde FPS'i 300-600, oyunda ise FPS'im 80-100 arası. Bu sistemle böyle FPS almam normal mi? Sadece CS:GO'da drop giriyor.
Sürücüler, BIOS vs. güncel; güç seçeneklerinde en düşük işlemci durumu %50, en yüksek işlemci durumu %85. %'leri arttırdıgım zaman daha çok drop giriyor.
Ve Call of Duty Warzone da oynuyorum, sistemimin aynısını YouTube'a yazıp Warzone FPS baktıgımda adamlar 70-80 arası alıyor, ben ise 30-40 arası.
Size zahmet yardım edebilir misiniz?

Eski masaüstümde CS:GO'da 80 FPS alıyordum. Onun özellikleri:
  • i7 3770
  • 8 GB RAM
  • HD Graphics 4000 ekran kartı

Ryzen sistemle 80 FPS almam tuhaf.

İşlemcin güçsüz. i5 9300H bile daha güçlü. Ekranin 120Hz olduğu için oyun 120'ye sabitliyordur. Ayarlardan V-Sync kapat menüdeki FPS artar. Ayrıca maç içinde aldığın FPS'ler normal. Bir de her Ryzen iyi olmaz.

İşlemcin güçsüz. i5 9300H bile daha güçlü. Ekranin 120Hz olduğu için oyun 120'ye sabitliyordur. Ayarlardan V-Sync kapat menüdeki FPS artar. Ayrıca maç içinde aldığın FPS'ler normal. Bir de her Ryzen iyi olmaz.
Anladım kardeşim teşekkür ederim ama birde dediğim gibi warzone oynuyorum 30-40 fps alıyorum adam benim aynı sistemle 70-80 alıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı