GTX 1650 düşük FPS

FrezzyTerror

Centipat
Daha fazla  
RAM
CL 17, 2400mhz
Ekran kartı
Nvidia Gtx 1650
İşlemci
Ryzen 7 3750h
Merhaba,
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1650,
RAM: 8 GB DDR4 2400 MHz,
İşlemci: AMD Ryzen 7 3750h.

Bilgisayar modelim:
HP 7we76EA Pavilion 15-EC0001NT

Sebebini bilmiyorum fakat FPS değerlerim çok düşük ve hiç stabil değil. Sıcaklık değerleri oyunda iken 75 derece ile 80 arası değişiyor. Acaba problemim nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ThrottleStop ile undervolt araştırın sıcaklıklara çözüm bulabilirsiniz eğer cihazınızın temizlik bakımını ve macun gereksinimlerini karşıladıysanız.

Hangi oyunda hangi ayarlarda hangi ısıda hangi FPS'i aldığınızı belirtirseniz daha iyi olur.

GeForce Experience yükleyin, yazılımları güncelleyin. Oynadığınız oyunun stabilizasyonu kötü olabilir. Her oyunda aynı ise HDD veya SDD ömrünü tamamlamış olabilir. Kötü disk FPS dalgalanması yapar.

En son sürüm driverları kullanıyorum. Ve bilgisayarımı satın alalı 5 ay oldu. FPS droplarımı her oyunda yaşıyorum. Özellikle Valorant'ta daha belirgin bir hal alıyor.

Arka planda çalışan her şeyi kapat. Görev yöneticisi/Başlangıç/hepsini devre dışı bırak. Drop sebebi yetersiz ram muhtemelen. 8 GB günümüzde az kalıyor.

Hangi oyunda hangi ayarlarda hangi ısıda hangi FPS'i aldığınızı belirtirseniz daha iyi olur.

CS:GO: 1920X 1080 Ultra X8 120-250 (çok ani FPS düşüşleri oluyor. Saniyelik bir FPS 1E düşüyor.)
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege: Ultra 120 FPS (aynı şekilde FPS dropları oluyor ve bir süre sonra ekranda dalgalanma hissediyorum.)
GTA 5: 40-60 arası değişiyor.
Valorant grafik ayarları fark etmeksizin 150 170 arası alırken bir anda 40-60 oluyor.
NFS Payback: 40 60 FPS normal ayarlar.

Arka planda çalışan her şeyi kapat. Görev yöneticisi/Başlangıç/hepsini devre dışı bırak. Drop sebebi yetersiz RAM muhtemelen. 8 GB günümüzde az kalıyor.

Benim düşünceme göre işlemcim güçsüz kalıyor. Fakat emin değilim RAM alıp denesem iyi olabilir.

AMD'den anlamıyorum işlemcine yorum yapamam intelciyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…