YouTube'da geziniyordum, ilk önce ekran karardı, dondu, geldi sonra hafif takılmalar yaşadım, sonra bilgisayar reset attı. Bu aralar çok olmaya başladı. Sizce neden oluyor olabilir? Driver sorunu olabilir mi?
Ekran kartı: GTX 1650.
İşlemci: R5 2600X.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Hocam size bir soru daha sormak istiyorum en son driverımı kurayım yoksa önceki mi?
Driverlerdan mı kurayım bir de ekran kararma olayı driver yüklü olmadan da oldu, acaba driver sorunu olmayabilir mi?