GTX 1650 ekran kartı nasıldır?

Bellekleri 2 yaparsam 7900 oluyor en fazla bütçem 7500 ama anakartı yaparsam sıkıntı yok.

Ryzen 3100 1650 Super sistem var neredeyse her oyunu oynatır.

Bellekleri 2 yaparsam 7900 oluyor en fazla bütçem 7500 ama anakartı yaparsam sıkıntı yok.

Bellekleri 2 adet yapmanız çift kanalda çalışmasını sağlar. Bilgisayarın performansına aşırı derecede etki edecektir. Anakart H410M kalsın o zaman. Bellekleri 2 adet yapmak daha önemli.

Öyle. Twin daha kötü değildir. Bu bilgiyi kimden aldıysanız yanılıyor.
Youtubede birinden görmüştüm.
Bellekleri 2 adet yapmanız çift kanalda çalışmasını sağlar. Bilgisayarın performansına aşırı derecede etki edecektir. Anakart H410M kalsın o zaman. Bellekleri 2 adet yapmak daha önemli.

O zaman bellekleri 2 yapacağım anakartı normal olacak 200 lira daha verip bellekleri 2 yapacağım o zaman ileriki zamanlarda belki anakartıda değiştiririm.

O zaman bellekleri 2 yapacağım anakartı normal olacak 200 lira daha verip bellekleri 2 yapacağım o zaman ileriki zamanlarda belki anakartıda değiştiririm.

Olabilir. Böylesi daha mantıklı.

GTX 1650 GDDR6 kullanıyorum gayet memnunum GTA 5 Very high 2X MSAA ayarlarda 80 FPS altı bazı patlama vs. sahneler dışında görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…