T TalhaŞahin66 Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Oyunlarda daha iyi bir performans için Frame Generation modunu kuracaktım ama her yerde farklı şeyler var. Bazıları dosyaları kendi atıyor bazıları program ile yapıyor anlayamadım en stabil en iyisi hangisi? Sizlerin bildiği hangisi en stabil? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
Oyunlarda daha iyi bir performans için Frame Generation modunu kuracaktım ama her yerde farklı şeyler var. Bazıları dosyaları kendi atıyor bazıları program ile yapıyor anlayamadım en stabil en iyisi hangisi? Sizlerin bildiği hangisi en stabil?
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 11 Kasım 2024 #2 Lossless Scaling adlı programı kullanabilirsin,çok stabil değil ama neredeyse her oyunda çalışıyor ve kullanması kolay. Artı 0 Eksi
Lossless Scaling adlı programı kullanabilirsin,çok stabil değil ama neredeyse her oyunda çalışıyor ve kullanması kolay.
KS KS T TalhaŞahin66 Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 FX 9590 dedi: Lossless Scaling adlı programı kullanabilirsin, çok stabil değil ama neredeyse her oyunda çalışıyor ve kullanması kolay. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nexus mod diye bir yerden kurdum program ile görüntüde dalgalanmalar oldu. FX 9590 dedi: Lossless Scaling adlı programı kullanabilirsin, çok stabil değil ama neredeyse her oyunda çalışıyor ve kullanması kolay. Genişletmek için tıkla... Bir de o dediğiniz programın pek tavsiye edildiğini duymadım. Artı 0 Eksi
FX 9590 dedi: Lossless Scaling adlı programı kullanabilirsin, çok stabil değil ama neredeyse her oyunda çalışıyor ve kullanması kolay. Genişletmek için tıkla... Hocam ben nexus mod diye bir yerden kurdum program ile görüntüde dalgalanmalar oldu. FX 9590 dedi: Lossless Scaling adlı programı kullanabilirsin, çok stabil değil ama neredeyse her oyunda çalışıyor ve kullanması kolay. Genişletmek için tıkla... Bir de o dediğiniz programın pek tavsiye edildiğini duymadım.