RX 6600 FSR 3 ve frame generation modu nasıl kurulur?

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Merhaba. AMD RX 6600 ekran kartım var. FSR 3 modu çıkmış bir de frame generation diye bir şey. Bu modları nasıl kurabilirim Spider-Man Remastered'e kendim kurmayı denedim ama beceremedim görüntüde altyazılarda falan bozulma oldu frame Generation'u açamadım falan yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. AMD RX 6600 ekran kartım var. FSR 3 modu çıkmış bir de frame generation diye bir şey. Bu modları nasıl kurabilirim Spider-Man Remastered'e kendim kurmayı denedim ama beceremedim görüntüde altyazılarda falan bozulma oldu frame Generation'u açamadım falan yardımcı olur musunuz?

Zaten kurmuşsun dostum modu indirip oyunun dosya klasörüne atıp FSR2.1 etkinleştirmek tek yapman gereken o görüntüde bozulma olayı ise mod daha beta asamasinda onunda bir çözümü var FSR özelliğini açıp sonra tekrar kapatmak FPS yine yüksek kalıyor kapatıp açınca duzeliyor da dalgalanma görüntüdeki

Zaten kurmuşsun dostum modu indirip oyunun dosya klasörüne atıp FSR2.1 etkinleştirmek tek yapman gereken o görüntüde bozulma olayı ise mod daha beta asamasinda onunda bir çözümü var FSR özelliğini açıp sonra tekrar kapatmak FPS yine yüksek kalıyor kapatıp açınca duzeliyor da dalgalanma görüntüdeki.

Anladım peki frame generation açılmıyor onu nasıl açacağım. Ayrıca Last of Us'da falan bazı sinematiklerde çökme oluyor.

Frame generation NVIDIA için AMD tarafında değil Cyberpunk oyununda açılıyor ama
He anladım hocam o zaman RX 6600 satıp 3060 falan alacağız.
Yanlış bilgi mod ile RX 6000 serisi de açabiliyor.

Anladımda nasıl açıcağımı anlayamadım detaylı anlatabilir misin kanka.

Açabiliyor ama her oyunda değil belli başlı destekli oyunlar da misal Cyberpunk oyununda FSR 3 moduyla aktif edebiliyorsun Frame generationu ama aynı modla farklı Game versiyonlarında sadece FSR 2'yi FSR 3'e dönüştürebiliyosun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı