Bu arada zaten RX 5500XT'nin 8 GB VRAM'i işleyecek gücü bulunmamakta.
Max 5 GB işliyor RDR2'de.
Bu arada zaten RX 5500XT'nin 8 GB VRAM'i işleyecek gücü bulunmamakta.
1650 ile 1650 Ti arasında 5-15 FPS fark falan yok uydurmayın.1300 - 1500 lira olsa alınır. Ben 1650 Ti versiyonunu kullanıyorum arada 5-15 FPS fark var ama 1700'e alınmaz.
3-4 ayda ne stoklar gelir gider 3-4 sonra alacaksanız neden stok olmamasına bakıyorsunuz.Normalde 1650 Super alacaktım ama tükenmiş.
Bu kartı 3-4 ay sonra almayı planlıyorum. Sizce fiyatına değer mi?ZOTAC GeForce GTX 1650 GAMING AMP 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce GTX 1650 GAMING AMP 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O zaman tek fanlı model tercih etmez olur biter, ekran kartına ısınma sorunu var yazmak doğru değil. Hangi modelden bahsediyorsunuz bu arada?Tek fanlı olduğu için yeteri kadar soğutamıyor.
Soğutmuyorsa ısınma sorunludur zaten.O zaman tek fanlı model tercih etmez olur biter, ekran kartına ısınma sorunu var yazmak doğru değil.
Bu bütçede hem 1650 Super alınabiliyor hem de MECH serisi de ısınma sorunlu.
1650 ile 1650 Ti arasında 5-15 FPS fark falan yok uydurmayın.
Hocam kart neredeyse tüm modellerde gayet iyi sıcaklıklarda çalışıyor, tek fanlı modeller genelde mini kasalarda kullanılır zaten ki tek fanlı model tercih eden çok az insan vardır. 3 fanlı RTX kartına tek fan koyarsan ona ısınma sorunlu mu dersin?Soğutmuyorsa ısınma sorunludur zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.