GTX 1650 GTA 5 Enhanced'da VRAM yetmiyor

Swoziee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi günler dilerim. Bilirsiniz ki bu GTA 5'e Enhanced falan 2 ayrı GTA 5 geldi oyuna ve ben oyunu 2 veya 1 sene önce Epic Games'ten almıştım. Bu güncelleme gelene kadar oyunumu hep en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde gayet oynuyordum. Ekran kartım Gigabyte GTX1650 4 GB bu GTA 5 değiştikten sonra benim oyunumun ismi GTA 5 Enhanced oldu ve Enhanced gelmeden önce VRAM'im 2800/4096 idi fakat Enhanced geldikten sonra 3079 ve other apps diye bir şey var oda 900 ila 1000 arasında değişiyor ve oradaki bar kırmızı oluyor ve oyunum güzel görünmüyor önceki güncellemeye göre kasıyor. Ne yapmalıyım?

Aynı ekran kartı ile oynuyorum VRAM için en üstte bir yer olacak orayı tikleyin grafik ayarlarında. Ne yazdığını hatırlamıyorum ama türkçe karşılığı olarak "VRAM limitini önemseme" gibi bir şey yazıyordu. Ben o limiti kaldırdım sonra grafikleri fulledim ve 60-80 fps oynuyorum şu an.

"Ignore Suggested Limits" bulun ve tikleyin hocam. Direkt çözüm bir daha aynı sorunu yaşamayacaksınız aynı kartı kullanıyorum.

"Ignore Suggested Limits" bulun ve tikleyin hocam. Direkt çözüm bir daha aynı sorunu yaşamayacaksınız aynı kartı kullanıyorum.
hocam dediğiniz tik mantıklı onu açıp oynayacağım tavsiyen için teşekkür ederim fakat önceden buna gerek yoktu yani yer fazlasıyla yetiyordu şimdi açıp oynayacağım tekrardan teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı