GTX 1650 hala alınır mı?

Bütçe
6000
İkinci ele niye o kadar karşısınız? Dediğiniz bütçeyle ikinci elde RTX 3000 serisi ve RX 6000 serisi ekran kartları alınıyor. Furmark testinde sıkıntı yoksa alınabilir.
İkinci el deneyimlerimin hiçbiri iyi sonuçlanmadı biraz şans işi olduğuna inanıyorum ve ikinci el kullanmayı sevmiyorum.

3050 veya 3060 al.

Bütçe yazdım ama okumadınız galiba.

Islemcine gore daha iyi kartlar alinabilir, eger bütçen 6000 ise, AM4 anakart mi kullaniyosun?

Ikinci el haric GTX 1650 kesinlikle alinmaz.

Evet AM4 kullanıyorum işlemcim Ryzen 5 5500.

RX 6600 bak dostum. Inatla ikinci el oneriyorum cunku 6000 liraya gidip 1650 almak buyuk bir hata olur.

Hocam inatla ikinci el istemiyorum ben de çünkü sebepleri var küçük bir yerde oturuyorum gidip elden görüp alamam ayrıca taksit ile almak istiyorum direkt nakit param yok şu ana kadar yaptığım hiçbir ikinci el alışverişten memnun değilim özellikle bilgisayarım gibi benim için özel olan bir şeye başkasının eskisini takmak hiç istemiyorum ama yine de teşekkürler.

Hocam inatla ikinci el istemiyorum ben de çünkü sebepleri var küçük bir yerde oturuyorum gidip elden görüp alamam ayrıca taksit ile almak istiyorum direkt nakit param yok şu ana kadar yaptığım hiçbir ikinci el alışverişten memnun değilim özellikle bilgisayarım gibi benim için özel olan bir şeye başkasının eskisini takmak hiç istemiyorum ama yine de teşekkürler.
2.El almıyorsan biraz daha bekle bütçenin üstüne 1-1.5k daha koy sıfır RX 6600 al hocam.

2.el almıyorsan biraz daha bekle bütçenin üstüne 1-1.5k daha koy sıfır RX 6600 al hocam.

Hocam planım en başından beri RX6600'dü zaten ama o da artık 9000'den başlıyor yani üstüne 1-1.5k koymam bile yetmeyecek.

Zahmet olmazsa direkt satıcı linki atabilir misin ben göremiyorum çünkü.

Zahmet olmazsa direkt satıcı linki atabilir misin ben göremiyorum çünkü.
Gencergaming güvenilirdir. Bilgisayarımı orada toplattırdım ve bizzat kendim gittim. Fiyatı da 7700 hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı