Çözüldü GTX 1650 "hata kodu 43" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kekemus

Centipat
Öncelikle herkese selamlar,

Bilgisayarımı açtığımda ASUS anakart ekranı geldi her şey normaldi ardından anakart ekranı gidince bu sefer ekran simsiyah olarak kaldı ve Windows açılmadı. Bilgisayarı birkaç kere kapatıp açtım ardından açıldı. Cihaz yönetimine gittim ve ekran kartımda bir sorun olduğunu fark ettim. Ekran kartıma bakınca "NVIDIA GeForce GTX 1650 cihazında bir sorun oluştu. Daha fazla bilgi için 'grafik cihaz sürücü hata kodu 43' aratın" gibi bir hata kodu aldım. Daha sonrasında şunu fark ettim, ben ekran kartı driverı yüklerken notebook driverını kurmuşum. Ama benim bilgisayarım masaüstü. Şimdi DDU ile ekran kartı driverını komple silip tekrar kursam düzelir mi? Yoksa farklı bir yol mu denemeliyim?

Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Driver düzgün çalışmadığı durumlarda bu hata ortaya çıkıyor. DDU ile ekran kartı driverını silip doğruyu yüklersen düzelecektir.
Merhaba umarım yazılımsal bir sorundur, Windows'unuzu yeniden yükleme şansınız varsa en sağlıklı yöntem olabilir, yeniden yükleme şansınız yok ise aygıt yöneticisinden kaldırıp orijinal sürücüyü kurabilirsiniz, kartınızda tozlanma durumu var ise mutlaka tozlardan temizlemelisiniz.

Merhaba umarım yazılımsal bir sorundur, Windows'unuzu yeniden yükleme şansınız varsa en sağlıklı yöntem olabilir, yeniden yükleme şansınız yok ise aygıt yöneticisinden kaldırıp orijinal sürücüyü kurabilirsiniz, kartınızda tozlanma durumu var ise mutlaka tozlardan temizlemelisiniz.
Ya bilgisayar daha yeni, iki gün oldu alalı fakat böyle bir sorun çıktı işte. Başka önerisi olan var mı?

Driver düzgün çalışmadığı durumlarda bu hata ortaya çıkıyor. DDU ile ekran kartı driverını silip doğruyu yüklersen düzelecektir.
Dediğinizi yaptım şu anda düzgün çalışıyor, yardımınız için teşekkürler. Fakat aklımda bir soru kaldı, yanlış driverı ben iki gün önce kurmuştum fakat o zaman hiçbir sorun olmamıştı. İki gün sonra niye oldu? Bu sorun tekrar etmez değil mi? Şimdiden bilgi için teşekkürler.

Dediğinizi yaptım şu anda düzgün çalışıyor, yardımınız için teşekkürler. Fakat aklımda bir soru kaldı, yanlış driverı ben iki gün önce kurmuştum fakat o zaman hiçbir sorun olmamıştı. İki gün sonra niye oldu? Bu sorun tekrar etmez değil mi? Şimdiden bilgi için teşekkürler.
Hayır, etmez. O zaman sorun olmamasının sebebini ise bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı