GTX 1650 i3 9100F sistem kasma sorunu

yardımma

Hectopat
Oyunlarım çok kasıyor her türlü H310MHP anakart 8 GB Crucial ballistic RAM gerisi belli çok drop yiyor ve oyunlarım kasıyor ne yapacağım sistem sağlıklı gözüküyor, teknisyenlere göre ama bir sorun var ne yapacağım artık gına geldi 2 ay oldu alalı sistemi.

SSD veya HDD iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal diskte sorun var. Ya da ağır RAM isteyen oyunlar oynuyorsunuz ve 8 GB dropa sebep oluyor. İşlemci tarafında sakın şüphe etmeyin. Aynı işlemciyle RX 580 besliyorum. Sizin kartınızı hayli hayli besler.

O zaman bu drop sorunu kronik i3 GTX 1650 sistemlerde işlemcini i5 veya i7 yapsan çözülür.

Hocam Allah aşkına yanlış bilgiler verip milleti masrafa sokmayın. Yazık günah. Nerden duydunuz kimden duydunuz bilmiyorum ama yanlış konuşuyorsunuz. Arkadaşın sorunu ya RAM ya da disk sorunu. 1650 güçlü bir kart mı ki i3 9.nesil yetersiz kalacak. RX 580 OC besliyorum. 1650'yi 10 kere besler.

Sağlık testini hangi uygulamadan yapabilirim diskin.
İ.

Virüs olma ihtimali var mı acaba benzer bir durumu formatla çözmüştüm. Pollux 3tnb kullanıyorsun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…