GTX 1650 için işlemci, anakart ve RAM önerisi

sinezorro

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.
Daha önceden çok güzel önerilerde bulunmuştunuz ancak sistemi o sıralar toplayamadım ve şimdi bütçem biraz daha düştü. Bu nedenle yeni öneriler istiyorum.
Öncelikle GTX 1650 ekran kartım mevcut. Sistemin kalanını monitör ve SSD hariç değiştirmeyeceğim için gerisini yazmıyorum.

Benim düşüncem şu yönde; Ryzen 3 3100 işlemci, TUF Gaming A520M-Plus Anakart ve 16 GB 3200 MHz RAM. Ekstıra olarak PSU gerekiyor.
Bütçem aşağı yukarı bu ürünlere yetecek kadar, RAM ve PSU tavsiyesi edip yazmış olduğum parçaları da yorumlarsanız sevinirim.

Oyun konusunda Ryzen 3100'den daha iyi. RAM'ler 2666 MHz hızında çalışacak bilgin olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun konusunda Ryzen 3100'den daha iyi. RAM'ler 2666 MHz hızında çalışacak bilgin olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'leri 3200 mhz çalıştırmak istiyorum hocam.

10100F'le o bellekleri tam hızında çalıştırabilmek Z490 anakart alman lazım. Onlarda çok pahalı. Ryzen 3100 almak istiyorsan B450 anakart tercih et. A520 overclock desteklemiyor.

10100F'le o bellekleri tam hızında çalıştırabilmek Z490 anakart alman lazım. Onlarda çok pahalı. Ryzen 3100 almak istiyorsan B450 anakart tercih et. A520 overclock desteklemiyor.

Hocam peki 3100 ile bellekleri tam hızında çalıştırabiliyor muyum b450 anakart ile?
Hocam peki 3100 ile bellekleri tam hızında çalıştırabiliyor muyum b450 anakart ile?
ve overclock çok gerekli olur mu? yani bu ileride eksi yönde mi gelişir?

Ek olarak linkteki PSU plus değil plus olarak bir model atabilir misiniz uygun?
konu güncel arkadaşlar parçaları bu hafta içi alacağım önerilerinizi bekliyorum.
RAM'leri 3200 mHz çalıştırmak istiyorum.
Anakart olarak b450 anakart işimi görür mü?
PSU olarak da +80 sertifikalı önerilere hala açığım.

Ek olarak linkteki PSU plus değil plus olarak bir model atabilir misiniz uygun?
konu güncel arkadaşlar parçaları bu hafta içi alacağım önerilerinizi bekliyorum.
RAM'leri 3200 mHz çalıştırmak istiyorum.
Anakart olarak b450 anakart işimi görür mü?
PSU olarak da +80 sertifikalı önerilere hala açığım.
güncell

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı