GTX 1650 için işlemci, anakart ve RAM tavsiyesi

Peki arkadaşlar yeni işlemci anakart ram vs aldıktan sonra 1650 ile kullansam örneğin 80 fps yerine 65 fps almaktan başka sorunlar yaşar mıyım? darboğaz vs

Usta ben de aynı şekilde GTX 1650 (Ventus XS) etrafına anakart ve işlemci almayı düşünüyorum. Aklımda Ryzen5 3600 var anakartta B450M-S2H ile B450 PRO4 arasında kaldım şu an ekran kartını değiştirmek gibi bir lüksüm yok(3 hafta önce taksitle aldığım için) bütçem 2.500 civarı ne önerirsiniz ?

Usta ben de aynı şekilde GTX 1650 (Ventus XS) etrafına anakart ve işlemci almayı düşünüyorum. Aklımda Ryzen5 3600 var anakartta B450M-S2H ile B450 PRO4 arasında kaldım şu an ekran kartını değiştirmek gibi bir lüksüm yok(3 hafta önce taksitle aldığım için) bütçem 2.500 civarı ne önerirsiniz ?
ben anakart olarak msi b450a pro max de karar kıldım. ama senin dediklerinde kötü değil diye tahmin ediyorum.
Sistemde SSD göremiyorum. SSD'siz sistem toplamayın kendinize işkence etmeyin.
parasal durumlardan dolayı onu daha sonra ekleme şansım da olduğu için ilerde eklemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı