Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #21 bluerr dedi: Anakarttan SATA kablosu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İşte onu soruyorum eskisi ile yenilerini değiştirmeli miyim ?
bluerr dedi: Anakarttan SATA kablosu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... İşte onu soruyorum eskisi ile yenilerini değiştirmeli miyim ?
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.295 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #22 Kesnog dedi: İşte onu soruyorum eskisi ile yenilerini değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tam verim alamayabilirsin. Yenisi daha iyi olacaktır. Mesela SATA 3 destekleyen anakarttan SATA 3 kablosu çıkıyor sende SATA 2 takıyorsun bu sefer SATA 2 hızında aktarım hızı alabilirsin.
Kesnog dedi: İşte onu soruyorum eskisi ile yenilerini değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tam verim alamayabilirsin. Yenisi daha iyi olacaktır. Mesela SATA 3 destekleyen anakarttan SATA 3 kablosu çıkıyor sende SATA 2 takıyorsun bu sefer SATA 2 hızında aktarım hızı alabilirsin.