@NoBMPR R8 merhaba. Bugün 2. seçenekteki ürünleri alacağım fakat MSI anakart 900 lira gibi bir zam yemiş onun yerine bu Gigabyte anakart alınır mı? yoksa MSI için o farkı vereyim mi?
Flashback neden bu kadar önemli?Gigabyte daha mantıklı zaten. MSI da BIOS flashback desteği yok. Giriş seviye anakartlarda bu daha önemli. Kalan özellikler hemen hemen aynı. Hatta şimdi detaylı baktım Gigabyte biraz daha iyi. MSI adından kaynaklı pahalıya satılıyor. Ama şunu söyleyebilirim en önemli fark BIOS flashback desteği. Kalan özellikler dediğim gibi %95 aynı. MSI da ekstra özellik yok.
Flashback neden bu kadar önemli?
@bluerr
Anladım, biraz konu dışı gibi ama bir şey daha sormak istiyorum. Ben PC montaj videoları çok izledim ama hiç yapmadım. Anakartı kasaya takmaktan ve diğer parçaları takmaktan yana sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum; ama kablolar biraz kafa karıştırıyor. Çıkan eski kabloları zaten yerine takınca her şey çalışır diye düşünüyorum. Öyle olur, yani, değil mi? Bir de SATA kabloları, eski anakarttakiler ile devam etsem mi, yoksa değişsem mi? SATA konusunda bir farklılıkları var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.