GTX 1650 ile Fortnite'ta drop ve düşük FPS oluyor

chuyin

Decapat
Daha fazla  
Sistemim GPU: ASUS TUF GTX 1650 GDDR6 4 GB CPU: Ryzen 3 1200 AF 4.0 GHz RAM: XPG 2x8 DDR4 3200 MHz.
Sıcaklık değerleri GPU ve CPU için 75 dereceyi geçmiyor. Oyunda 1440x1080'de her şey en düşükte. DX12 modunda 20-60 FPS arası alıyorum. Üstüne ses bozulması ve klavye takılması var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci oldukça zayıf, bu durum normal.

Aynı sistemle hatta 8 GB RAM daha azdı ghost of tushimada 1080p med-high ayarlarda 80+ alıyordum.

Aynı sistem hatta 8 GB RAM daha azdı ghost of tushimada med-high ayarlarda 80+ alıyorum 930 mxli sistem bile +60 aliyor FN'de.

Hocam driver filan kurduzmu

Aynı sistemle hatta 8 GB RAM daha azdı ghost of tushimada 1080p med-high ayarlarda 80+ alıyordum.

Aynı sistem hatta 8 GB RAM daha azdı ghost of tushimada med-high ayarlarda 80+ alıyorum 930 mxli sistem bile +60 aliyor FN'de.

Oyun dosyalarını doğrulayıp ve ekran kartı sürücülerinizi güncelleyip dener misiniz?

Dogruladım daha önce de oluyordu suruculerim guncel.

Sürücülerim güncel performans modunda 3 FPS alıyorum.

Belki Windows'la alakalı olabilir hocam format atıp tekrar deneyin o zaman donanımsal sorun olduğunda yeni bir soru açın yardımcı olabilirler.

Belki Windows'la alakalı olabilir hocam format atıp tekrar deneyin o zaman donanımsal sorun olduğunda yeni bir soru açın yardımcı olabilirler.

Bu 2.formatım bu oyun icin Custom Fortnite clientleride düsük FPS veriyordu en iyisi vazgeçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…