GTX 1650 kartın fanları nasıl kontrol edilir?

neoyahu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var fanlarımın hızını(GPU, CPU) yönetmek istiyorum. Sanırsam bunun için programlar varmış ama hangisine güveneceğimi bilmiyorum sorun yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Şu an aktif olarak herhangi bir fan yönetici program kullanan ve sorun yaşamayan bilgili arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var fanlarımın hızını(GPU, CPU) yönetmek istiyorum. Sanırsam bunun için programlar varmış ama hangisine güveneceğimi bilmiyorum sorun yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Şu an aktif olarak herhangi bir fan yönetici program kullanan ve sorun yaşamayan bilgili arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Ekran kartının fan ayarını MSI Afterburner kullanarak kontrol edebilirsiniz.

MSI Afterburner'i kullanıyorum ekran kartım INNO3D GTX 1650 Overclock'lu versiyonu boştayken fanlar kapalı sabit 50 derece %50 yapınca 35 dereceye kadar düşüyor. CPU için herhangi bir program önerir misiniz veya gerekli midir? CPU'm boşta 40 derece civarı oyunda 63'ü geçmiyor.

MSI Afterburner'i kullanıyorum ekran kartım INNO3D GTX 1650 overclock'lu versiyonu boştayken fanlar kapalı sabit 50 derece %50 yapınca 35 dereceye kadar düşüyor. CPU için herhangi bir program önerir misiniz veya gerekli midir? CPU'm boşta 40 derece civarı oyunda 63'ü geçmiyor.

Gerekli değildir. BIOS'tan fan ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı