GTX 1650 Laptop ile Dead by Daylight Kasıyor

NoceBlen

Megapat
Selam arkadaşlar, bilgisayar özelliklerim imzamda görüldüğü gibidir. Bundan yaklaşık 1-2 ay önce Dead by Daylight'ı sorunsuz bir şekilde sabit 60 FPS'te oynuyordum. Ayarları Full çözünürlük + Ultra yapsam bile hiçbir şekilde kasma veya drop söz konusu değildi. Sistemim gayet iyi çalıştırıyordu. Fakat oyuna ara verdim ve oynamadım. Geçen gün arkadaşlarla girelim dediğimde de oyunun bayağı kastığını gördüm. Sabit 60 FPS akıcı bir şekilde oynanan oyun, her bakış açımı değiştirdiğimde 45-50 FPS'lere düşüyor. Araştırdığımda da buseVsync'i False yapınca düzeliyor dediler. Onu da yaptım ama hiçbir şekilde bir değişiklik olmadı. GeForce Experience ayarlarında whisper mode da açık değil 40 FPS'e sabitlensin. Yani gerçekten anlam veremedim. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım edebilirlerse sevinirim.

Sistem işlemci Intel Coffee Lake Core i7-9750H, ekran kartı 4 GB GDDR5 NVIDIA GTX1650 128-BIT, ekran 15.6" FHD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran, RAM 8 GB (1x8GB) DDR4 2666MHz, SSD 240GB M.2 SSD SATA 3, işletim sistemi Windows 10 Home SL ve HDD 1 TB 7200RPM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs girmiş olabilir virüs testi yapar mısınız? Kaspersky programı ile.
Virüs girmiş olması pek mümkün değil çünkü bilgisayarımı zaten 3 gün önce formatladım. Bilgisayarımda da şuanda steam discord gibi uygulamalardan başka uygulama yok.
Yine de tarama yaptığımda hiçbir tehdit ile karşılaşılmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı