M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 362 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 22 Ocak 2023 #2 Metrepat dedi: Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... 150 - 200 FPS alırsın. İşlemcin de iyiyse sorun olmaz.
Metrepat dedi: Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... 150 - 200 FPS alırsın. İşlemcin de iyiyse sorun olmaz.
I insankullanıcı Decapat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 Metrepat dedi: Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... İşlemcin ne ?
Metrepat dedi: Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim. Genişletmek için tıkla... İşlemcin ne ?
M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 362 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 insankullanıcı dedi: İşlemcin ne? Genişletmek için tıkla... Benim yok kendi bilgisayarımda Minecraft'ta karşılaştıracağım. kyujin dedi: 150 - 200 FPS alırsın. İşlemcin de iyiyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Mesela kaç chunk sizin var mi varsa testini yapar mısınız?
insankullanıcı dedi: İşlemcin ne? Genişletmek için tıkla... Benim yok kendi bilgisayarımda Minecraft'ta karşılaştıracağım. kyujin dedi: 150 - 200 FPS alırsın. İşlemcin de iyiyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Mesela kaç chunk sizin var mi varsa testini yapar mısınız?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 3050 ile 400-500 FPS arası alıyorum Java'da. Bedrock performansını ve optimizasyonunu bilmem. Ama kötü olmayacaktır rahat bir şekilde oynatacaktır.
3050 ile 400-500 FPS arası alıyorum Java'da. Bedrock performansını ve optimizasyonunu bilmem. Ama kötü olmayacaktır rahat bir şekilde oynatacaktır.
M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 362 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 pwleredal dedi: 3050 ile 400-500 FPS arası alıyorum Java'da. Bedrock performansını ve optimizasyonunu bilmem. Genişletmek için tıkla... Testini yapar mısınız?
pwleredal dedi: 3050 ile 400-500 FPS arası alıyorum Java'da. Bedrock performansını ve optimizasyonunu bilmem. Genişletmek için tıkla... Testini yapar mısınız?
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.490 Çözümler 9 22 Ocak 2023 #7 İşlemcin ve ramin nedir?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 Metrepat dedi: Testini yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende Bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var. Metrepat dedi: Testini yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu arada bilgisayarda "Bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece.
Metrepat dedi: Testini yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bende Bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var. Metrepat dedi: Testini yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu arada bilgisayarda "Bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece.
M Metrepat Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 362 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #9 mkt80 dedi: İşlemcin ve RAM'in nedir? Genişletmek için tıkla... Benim yok ben 32 chunkta 90-150 arası alıyorum pwleredal dedi: Bende Bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var. Bu arada bilgisayarda "Bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon çok daha iyi mesela javada 32 chunk açıyorum optimizasyonu kötü olduğu için gpu 20 kullanıyor 30 fps alıyorum 100 kullanması lazım pwleredal dedi: Bende bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var. Bu arada bilgisayarda "bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece. Genişletmek için tıkla... Varsa kaç chunk kaç FPS.
mkt80 dedi: İşlemcin ve RAM'in nedir? Genişletmek için tıkla... Benim yok ben 32 chunkta 90-150 arası alıyorum pwleredal dedi: Bende Bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var. Bu arada bilgisayarda "Bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon çok daha iyi mesela javada 32 chunk açıyorum optimizasyonu kötü olduğu için gpu 20 kullanıyor 30 fps alıyorum 100 kullanması lazım pwleredal dedi: Bende bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var. Bu arada bilgisayarda "bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece. Genişletmek için tıkla... Varsa kaç chunk kaç FPS.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #10 Metrepat dedi: Benim yok ben 32 chunkta 90-150 arası alıyorum Optimizasyon çok daha iyi mesela javada 32 chunk açıyorum optimizasyonu kötü olduğu için gpu 20 kullanıyor 30 fps alıyorum 100 kullanması lazım Varsa kaç chunk kaç FPS. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon konusunda katılıyorum Java berbat ben zaten OptiFine ya da Sodium kullanıyorum. FPS testini yapacağım şimdi.
Metrepat dedi: Benim yok ben 32 chunkta 90-150 arası alıyorum Optimizasyon çok daha iyi mesela javada 32 chunk açıyorum optimizasyonu kötü olduğu için gpu 20 kullanıyor 30 fps alıyorum 100 kullanması lazım Varsa kaç chunk kaç FPS. Genişletmek için tıkla... Optimizasyon konusunda katılıyorum Java berbat ben zaten OptiFine ya da Sodium kullanıyorum. FPS testini yapacağım şimdi.