GTX 1650 laptop Minecraft Bedrock Performansı Nasıldır?

Windows versiyonu varsa onu yapabilirsiniz demiştim Java'yi da atabilirsiniz.
Windows sürümünü yüklememişim bile, şimdi yüklüyorum. Bu arada dediğim gibi sırf optimizasyonu kötü diye Bedrock oynamanıza gerek yok bana kalırsa Bedrock sürümü berbat. Java oynayın ama eklentiler kurun. OptiFine,Fabric Sodium gibi. En kötü ihtimal Client kullanırsınız onlar garanti olarak FPS artışı sağlıyorlar.

Windows sürümünü yüklememişim bile, şimdi yüklüyorum. Bu arada dediğim gibi sırf optimizasyonu kötü diye Bedrock oynamanıza gerek yok bana kalırsa Bedrock sürümü berbat. Java oynayın ama eklentiler kurun. OptiFine, Fabric Sodium gibi. En kötü ihtimal Client kullanırsınız onlar garanti olarak FPS artışı sağlıyorlar.

Tamamdır teşekkür ederim

Tamamdır teşekkür ederim
Chunkları en yüksek yani 76 yaptığım zaman 40-50 FPS ve daha düşüklerini görüyorum. 32 ye çektiğim zaman 100 FPS, 16 ya çektiğim zaman daha da yüksek rakamları görüyorum. Java versiyonunda 64 chunk 150 FPS veriyor bu konuda optimizasyon sorunu var diyebiliriz Bedrock/Windows sürümünün.

Chunkları en yüksek yani 76 yaptığım zaman 40-50 FPS ve daha düşüklerini görüyorum. 32'ye çektiğim zaman 100 FPS, 16 ya çektiğim zaman daha da yüksek rakamları görüyorum. Java versiyonunda 64 chunk 150 FPS veriyor bu konuda optimizasyon sorunu var diyebiliriz Bedrock/Windows sürümünün.

Fotoğraf atar mısınız kullanımları görmek istiyorum 100 sanki fazla.

Fotoğraf atar mısınız kullanımları görmek istiyorum 100 sanki fazla.

Aslında fazla değil. Bence sizin PC NVIDIA olduğu için bedrock ta az FPS veriyor. Çok saçma. Bedrockin daha fazla vermesi lazım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı